Passion. Power. Presence. Profit.

Referenties van Deelnemers

Michel van Loon beleefde een fantastische transformatie. Zowel op werk- als privégebied. Van energiekostende ‘goede’ baan in de techniek naar een eigen bedrijf gebaseerd op waar hij voor staat: Avontuur & Vrijheid. Hoe ziet zijn leven er nu uit, 2 jaar na ons traject? 

Met Re-Energizer wakkert Michel tegenwoordig het innerlijke vuurtje aan bij ambitieuze mannen & teams, die zich enorm geleefd voelen. Dat doet hij door met hen in een avontuurlijke setting te onthaasten. In contact komen met Michel? Check zijn site: www.re-energizer.com

Melvin Albers ging van chronisch piekeraar en perfectionist die de passie in zijn werk maar niet kon vinden naar een eigen succesvol bedrijf en veel meer rust voor hem en zijn hele gezin. Kijk hoe hij inmiddels de perfecte combinatie voor zichzelf gecreëerd heeft.

Als ‘De Verbouwmeester’ helpt Melvin mensen op een betaalbare manier hun droomhuis te verwezenlijken. Dit doet hij door de klus samen met hen uit te voeren, zodat ze er ook nog eens van leren. Ook een klus voor Melvin? Je vindt hem hier: www.deverbouwmeester.nl

Passion. Power. Presence. Profit.

Klaar voor verandering? Vraag dan nu een vrijblijvend online adviesgesprek van 30 minuten aan

Onze missie

Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Makers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een verschil in de wereld te gaan maken.

 

Impact-makers zoals angelique daphne ilonka inge lia melvin michel Nicole Peter

eBooks Gedownload

Videotraining deelnemers

Deelnemers NU in traject

Gemiddelde Klantbeoordeling

Enkele van onze opdrachtgevers
rabobank logo
abnamro logo
Logo philips
Capgemini Logo
rijksoverheid logo

Pin It on Pinterest