Maak Jouw Impact

Ervaringen

5,0 ★★★★★ (74) op Google

Dit traject was al meerdere malen in mijn leven voorbij gekomen via verschillende kanalen. Iedere keer werd ik door de woorden van Bas enorm geïnspireerd. Ik merkte aan mijzelf dat ik dit traject enorm graag wilde gaan doen.  Ik verdiende het om uit te zoeken waar nu echt mijn passie zit. Super blij dat ik het gedaan heb. Zeer mooi traject met zeer goede oefeningen die je ook mooi naar binnen laten kijken. Om vandaar uit weer op onderzoek uit te gaan wat je passie nu is. Mooie fijne mensen werken er, die je allemaal erg steunen bij je traject. Dank je wel!.”

Daniëlle Malkowski

Ik ben een traject gaan volgen omdat ik al langere tijd voelde dat er verandering nodig was. Maar het ‘even bedenken’ wat je passie is en dan ook nog het lef hebben om concreet stappen in een nieuwe onbekende richting te zetten doe je niet zomaar even. Dit traject helpt je om terug te gaan naar wie je in essentie bent, waar je passie ligt maar helpt je ook om te komen tot een diepe rust en vertrouwen om een nieuwe onbekende weg in te mogen slaan, mocht dat je uitkomst zijn natuurlijk :-). Ik kan het traject dan ook aan iedereen die met eenzelfde gevoel zit van harte aanbevelen. Niet denken, gewoon doen! Mijn eerste stappen richting een nieuwe toekomst zijn ingezet en dat voelt heerlijk!

Kjell Emonts

De afgelopen maanden heb ik het traject gevolgd van werk naar passie bij Maak Jouw Impact. Voor het traject werd ik echt geleefd en zat ik vast in mijn werk. Ik wist dat het roer om moest maar niet hoe ik dat moest gaan aanpakken. Nu na het traject leef ik mijn leven weer, heb ik weer de rust gevonden, waar ik zo op zoek naar was. En het aller belangrijkste, ik heb mijn passie gevonden.
Ik kan Maak Jouw Impact zeker aanraden. Voor mij waren de afgelopen maanden een echte eyeopener!

Patricia van Sinttruijen

Twijfel je om je passie achterna te gaan in het ondernemen? Dan is het van Passie naar Inkomen traject een aanrader!
Bas was voor mij een echte stok achter deur om elke week weer mooie en concrete stappen te zetten, en eventuele twijfels bij me weg te nemen. Het resultaat mag er zijn; mijn eigen onderneming opgericht, helder welke richting ik ermee op wil en mijn eerste klant inmiddels succesvol geholpen!

Floris Janssen

In drie maanden helder wie ik ben, wat ik wil gaan doen en de drive met het zelfvertrouwen dat het gaat lukken! Ik hoopte dat dat kon, maar was ook sceptisch in het begin. Ik voelde me wat verloren voor ik het traject startte en heb ook veel gehad aan de gestructureerde werkwijze. Het is iets wat ik niet snel zeg, maar het zit echt goed in elkaar, met de juiste balans tussen zelf doen en begeleid worden door een super coach. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ook connecten met mede traject-volgers. Hoewel alles digitaal gaat, heb ik geen moment afstandelijkheid ervaren, juist niet. Het is absoluut een aanrader voor ieder die klaar is voor de volgende stap in hun leven. Wat je er in stopt (tijd, geld, energie, etc.) haal je er meer dan uit. Ik ben zo blij dat ik dit mezelf heb gegund, er vol voor ben gegaan, en kan niet anders dan het aanraden met vijf sterren.

Pieta van der Molen

Een life changing traject! Ik ben enorm blij dat ik op een heel toevallige manier met Bas in contact kwam, want ik was niet eens bewust op zoek naar een business coach. Nu enorm dankbaar dat ik erin ben gestapt, want dankzij dit traject heb ik de basis gelegd voor mijn onderneming. Alles komt aan bod, van praktische zaken tot diep persoonlijk ontwikkelingswerk en doorbreken van oude overtuigingen. Als je een eigen bedrijf wil opzetten, maar je weet eigenlijk niet hoe, dan is Maak Jouw Impact echt een aanrader.

Ayalies Korenberg

Heel fijn traject gehad met als concreet resultaat een nieuwe opdrachtgever tijdens het traject. Het programma is logisch opgebouwd en reikt je fijne waardevolle tools aan waarmee je echt vooruitgang boekt, niet alleen op persoonlijk vlak leer je jezelf kennen maar ook wat jij wil toevoegen aan de wereld en hoe je je als ondernemer wilt positioneren incl. praktische opstarttools. Een gouden match met business mentor Nicolette Heinsbroek, zij gaf mij het vertrouwen om door te zetten en daagde mij uit nieuwe stappen te zetten.

Cheryll Jager

De modules zijn goed uitgewerkt met video’s & samenvattingen. De opdrachten zijn helder en duidelijk. Voor mij was de persoonlijke begeleiding na elke module een groot pluspunt. Het is voor mensen die veel in hun hoofd zitten, bijzonder helpend dat het voelen geïntegreerd is in het programma! Een aanrader!

Siska Veranneman

Top team met ervaren coaches. Ik had een prachtige match met mijn coach en heb een mooie ontdekkingsreis afgelegd. Onder kundige begeleiding ontdekt wat ik echt belangrijk vind, waar ik voor sta. Mijn passie ontdekt én geleerd hoe ik mijn mooiste leven goed kan vormgeven. Een proces dat me veel inzichten maar ook concrete handvatten heeft gegeven voor mijn toekomst. Absolute aanrader.

Tirza van Grootevheen

Een super traject afgelegd met binnen 2 maanden ook al concreet mijn eerste opdracht als zelfstandig ondernemer. Wat het voor mij zo prettig maakte was het eerste verkennende gesprek met Bas, die op basis van mijn behoefte en persoonlijkheid de gouden match wist te maken met mijn coach Fatima Perdijk. Zeer waardevolle informatie die me echt verder heeft geholpen om te komen tot waar ik nu sta. Echt een aanrader wat mij betreft!

Jessica Veldhoen

Wat heeft dit traject me (nu al) ontzettend veel gebracht. Eindelijk een compleet traject wat bij het begin begint(bij jezelf en waar je nu staat) en je begeleid naar waar je diep in het hart het liefst wilt uitkomen.
Ik weet nu wat ik het liefst wil en ben vastberaden om er een succes van te maken….en dit is nog maar het begin. Ik kan het traject van harte aanbevelen!!

Jorg Schennink

Het coachingstraject van Bas Smeets was voor mij een ommekeer in m’n leven. Het heeft mij geholpen om een basis te definiëren van wat voor mij belangrijk is in mijn leven en mijn werk. Om vervolgens van daaruit passie naar wen eigen bedrijf om te zetten. Als jij heel graag uit je baan wil en handvaten zoekt om een eigen bedrijf op te zetten, dan raad ik dit absoluut aan.

Michel van Loon

Zoveel expertise gegoten in een liefdevolle, menselijk, betrokken en authentiek jasje, maak je maar zelden mee. Dus, ben je opzoek naar een schouder aan schouder partner, die jou professioneel begeleid in jouw proces van baan naar eigen business, is Maak Jouw Impact B.V een absolute aanrader.

Jet Eisank

Uit eigen ervaring de meest waardevolle partij die je kan hebben voor als je wil uitvogelen welke kant je op wil qua werk.

Jurgen Verdurmen

Coaches beginnen vaak bij `WAT wil ik gaan doen` of `HOE ga ik dat doen.` Bas Smeets en zijn team zetten daar nog een stap voor: `WIE ben ik……..` Een diepgravende 3-6 maanden om mezelf eerst goed te leren kennen en mijn impact / unieke bijdrage op de wereld goed helder te krijgen / te hebben voordat ik überhaupt nadenk over de `wat` of `hoe.` Voor mij waren naast het goed duidelijk hebben waarvoor ik hier op aarde ben, mijn verbeterde zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en meer zelfliefde enorme winstpunten.

Remy Leverdingen

Pin It on Pinterest