Passion. Power. Presence. Profit.

We zijn er voor jou

Wie zijn wij?

Wat krijg je wanneer je de leer van Eckhart Tolle, Byron Katie, Joe Dispenza en Simon Sinek combineert met de ondernemerswijsheid van grootheden als Napoleon Hill en Tony Robbins?

Met die omschrijving kom je aardig in de buurt bij waar we voor staan met Maak Jouw Impact.

We helpen mensen die klaar zijn om te groeien en die alles uit het leven willen halen met hun uitdagingen op het gebied van werk en inkomen.

Waarom focussen we zo op werk en start 70% van onze klanten uiteindelijk een eigen bedrijf?

Werk is zo’n groot deel van ons leven en het zorgt voor het inkomen dat ons een gevoel van veiligheid en vrijheid geeft.

Zo lang werk ons energie kost in plaats van oplevert en het niet de voldoening geeft die we zo graag willen voelen is er meestal ook geen ruimte om op andere gebieden in je leven te groeien.

Al onze Impact Coaches en Business Mentoren kennen deze struggle, hebben het pad zelf gelopen. Het zijn vaders en moeders, mensen die financiële verantwoordelijkheden hebben. En toch hebben ze het roer omgegooid en zijn uiteindelijk succesvol voor zichzelf begonnen.

Onze gecombineerde ervaring delen we graag met je. We doen dit vanuit (com)passie, professioneel en resultaatgericht.

De fouten die wij gemaakt hebben in onze zoektocht, hoef jij niet nog eens te maken. 

Het Impact Fund

Een deel van onze omzet gaat naar ons ‘Impact Fund’. Ons fonds waarmee we investeren in microkredieten voor kleine startende ondernemers in ontwikkelingslanden die normaalgesproken geen toegang tot financiering hebben.

Dat doen we via diverse platformen, zoals microkrediet voor moeders dat de armste vrouwen in Azië helpt met het opzetten van een eigen bedrijf, zodat ze hun economische zelfstandigheid kunnen vergroten. Voor gemiddeld 85 euro kunnen vrouwen een bedrijfje starten in bijvoorbeeld textiel, kippen of bamboe. Daarnaast worden ze ondersteund met kennis over bedrijfsvoering, financiën en leiderschap.

stamp black
over bas
CEO & Business Mentor

Bas Smeets

Persoonlijke Waarden:

 • Vrijheid
 • Verbinding
 • Bijdrage

Bekijk de introductievideo van Bas

Ik ben Bas Smeets, de oprichter van ‘Maak Jouw Impact’ en woon in Den Bosch. 9 Jaar lang zat ik helemaal vast in een op papier fantastische commerciële functie in het internationale bedrijfsleven. In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest. Vanaf dat moment startte mijn zoektocht naar mezelf en naar het echte doel van mijn leven.

Een langdurig pad van zelfonderzoek en opleiding volgde via intensieve coaching trajecten en opleidingen in Psychologie, Loopbaan Coaching, NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, Spiritualiteit, het Sjamanisme en Therapeutisch Ademwerk.

“In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest.”

Sinds het opstarten van mijn eerste coaching praktijk in 2011 heb ik me daarnaast via voortdurende trainingen bij de beste businesscoaches in binnen- en buitenland verdiept in alle facetten van het ondernemerschap, maar vooral de sales en (online) marketing voor startende ondernemers.

Vanuit mijn ervaring in het begeleiden van honderden mensen heb ik in 2016 de ‘#BeFirst Methode’ ontwikkeld om jouw unieke talenten & unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken EN dit vanuit je eigen authenticiteit en kracht om te zetten naar een succesvol bedrijf waar jij gelukkig van gaat worden.

bas smeets sig dark
stamp black
Astrid Hartog
Teamleider & Impact Coach

Astrid Hartog

Persoonlijke Waarden:

 • Zelfontwikkeling
 • Creativiteit
 • Intuïtie

Bekijk de introductievideo van Astrid

Mijn naam is Astrid Hartog en mijn woonplaats is Goes. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de werking van het menselijk brein. Kennis opdoen en hebben is geweldig, maar het overdragen van díe kennis zodat een ander zelf hobbels leert overwinnen of een (levens)vraagstuk kan oplossen is wat mij drijft.

Ruim 20 jaar werkte ik in verschillende functies binnen de gezondheidszorg, waarna ik vijf jaar in de advieswereld werkzaam was. Interessante, veeleisende en enerverende werkomgevingen. Ik trainde onder andere teams en leidinggevenden.

“Na een burn-out in 2018 werd steeds duidelijker dat nu de tijd was gekomen een andere weg in te slaan en mijn passie te gaan volgen.”

Als trainer en coach leer ik anderen hoe zij met mijn hulp en die van mijn technieken hun eigen kracht kunnen (her)vinden en weer regie kunnen nemen over hun brein, leven en balans. Dit sluit naadloos aan bij het traject ‘Van Werk naar Passie’, waarin ik de coaches en deelnemers graag begeleid.

Astrid Hartog
Fatima Perdijk
Teamleider & Business Mentor

Fatima Perdijk

Persoonlijke Waarden:

 • Innerlijke Groei
 • Verbondenheid
 • Authenticiteit

Mijn naam is Fatima Perdijk, getrouwd en moeder van een dochter van zes.

Al in mijn tienerjaren wist ik dat ondernemen in mijn bloed zat, maar toch kwam ik ‘omdat het zo hoorde’ in het bedrijfsleven terecht. Hoe hard ik er ook aan wilde ontsnappen, het gevoel van ondernemen kwam keer op keer terug. Ik had echter geen idee wat ik dan precies zou willen doen, maar één ding wist ze wel: Áls ik voor mezelf zou starten, dan wilde ik dat met passie doen en een impact creëren voor mijn klanten.

“Sinds ik heb ontdekt wat het inhoud om mijn hart te volgen, werk en leef ik vanuit mijn passie.”

Na een aantal heftige zelfontwikkelingstrajecten en vele workshops besloot ik in 2015 om daadwerkelijk de stap te zetten richting het ondernemerschap.

Naast mijn werk als teamleider sta ik er om bekend, dat ik met mijn (h)eerlijke directheid snel de vinger op de zere plek weet te leggen en de deelnemers weer in zichzelf laat geloven.

fatima perdijk donker
stamp black
elna
Impact Coach & Business Mentor

Elna Broesder

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Avontuur
 • Groei

Bekijk de introductievideo van Elna

Ik ben Elna en woon in Utrecht. Jarenlang was ik ongelukkig in mijn baan als project manager. Ik had veel stress en was vaak moe, waardoor het plezier in mijn werk ontbrak.

“Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee en wist: dit wil ik niet meer.”

Precies op dat moment kwam ik in aanraking met ‘Maak Jouw Impact’ en als een van de eerste deelnemers volgde ik het volledige programma. Ik leerde om terug bij mijzelf te komen en te onderzoeken wat ik echt wilde. Al snel werd ik ook gegrepen door de coaching Methode ACT (Acceptance & Commitment Therapy), waarna ik mijn opleiding tot ACT Coach afrondde.

Ik heb mijn eigen coachingspraktijk en begeleid daarnaast als Impact Coach de deelnemers in het ‘Van Werk Naar Passie’ traject. Inmiddels werk ik ook als Business Mentor voor het ‘Van Passie Naar Inkomen’ programma waarin ik deelnemers help met het succesvol opstarten van hun eigen bedrijf.

elna broesder
Dennis Dekkers
Impact Coach

Dennis Dekkers

Persoonlijke Waarden:

 • Vertrouwen
 • Passie & Plezier
 • Vrijheid

Bekijk de introductievideo van Dennis

Mijn naam is Dennis Dekkers en woonachtig in Brabant. Mijn motto is “Doe wat je het leukst vindt en je hoeft nooit meer te werken! ”

Al sinds 2012 wilde ik iets anders gaan doen. Altijd was er wel een reden om het niet te doen, al volgde ik al opleidingen op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

“In 2018 viel het kwartje definitief.”

Na precies 20 jaar in de telecombranche heb ik mijn carrière en al mijn (schijn) zekerheden achter me gelaten en ben mijn eigen avontuur gestart. Niet wetende wat de uitkomst zou zijn maar met een rotsvast vertrouwen en overtuiging dat het iets moest zijn wat aansluit bij mijn persoonlijke drijfveren en kwaliteiten. Dromen, durven en doen!

Inmiddels noem ik mezelf Ondernemer in Vitaliteit. Als Impact Coach begeleid ik mensen in het “van Werk naar Passie” traject. Daarnaast ben ik Big Five for Life Coach en adviseer ik als Vitaliteitsmanager bedrijven op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Dennis Dekkers
stamp black
Petra Hensen
Impact Coach

Petra Hensen

Persoonlijke Waarden:

 • Ontwikkeling
 • Authenticiteit
 • Verbinding

Bekijk de introductievideo van Petra

Ik ben Petra Hensen en woon samen met mijn man en 2 dochters, in Beverwijk.

Na jarenlang voor een werkgever in diverse HR rollen te hebben gewerkt, liep ik vast. Ik wist eigenlijk niet meer waar ik voor stond, waar ik goed in was en waar ik blij van werd. Ik ben een opleiding in NLP gaan doen en “Maak jouw impact” kwam op mijn pad.

“Grappig genoeg kwam ik niet op heel iets anders uit dan wat ik inhoudelijk deed, maar werd ik mij wel weer heel erg bewust van wat ik belangrijk vind in het leven en hoe ik het leven wil staan.”

Mijn ‘vlammetje’ gaat aan van mensen verder helpen in hun ontwikkeling en van onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met mijn eigen bedrijf help ik werkgevers dan ook deze thema’s vorm en inhoud te geven. Daarnaast help ik als Impact Coach de deelnemers bij Maak Jouw Impact hun passie (weer) terug te vinden en hun ideale leven te kunnen leiden.

Petra Hensen
Anouk Welters
Impact Coach

Anouk Welters

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Mezelf zijn
 • Humor

Bekijk de introductievideo van Anouk

Ik ben Anouk Welters, ik woon met mijn man en twee zoons in Eindhoven.

Ik werkte 12,5 jaar in het HBO onderwijs en naast het verzorgen van technisch onderwijs coachte ik tal van studenten. Mijn interesse ging steeds verder richting het coachen en richting de werking van het brein: ik volgde trainingen, zoals ‘Passie en Talent’ en ‘Brein en Leren’ en coachopleidingen NLP en mMIT. Daardoor kon ik steeds beter bij mijn gevoel komen, waar ik voorheen vooral veel in mijn hoofd leefde. Tijdens de opleidingen leerde ik, dat ik tegelijkertijd kwetsbaar en krachtig kan zijn.

“Eind 2019 ben ik gestopt met mijn baan in het onderwijs. Ik had geen plezier meer in mijn werk.”

Ik kwam in contact met Maak Jouw Impact en ik heb het roer omgegooid. Inmiddels heb ik een coachpraktijk en begeleid ik als impactcoach de deelnemers van het traject Van Werk Naar Passie. Dat doe ik zoveel mogelijk in een flow. Ik benader de dingen graag positief en met humor, er mag best gelachen worden, zeker als er daardoor mooie inzichten ontstaan.

Anouk Welters
stamp black
Michel van de Logt
Impact Coach & Business Mentor

Michel van de Logt

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Dankbaarheid
 • Onafhankelijkheid

Bekijk de introductievideo van Michel

Ik ben Michel, getrouwd met een Australische en sinds 2015 inspireer ik anderen om hun passie te volgen.

Na een mooie carrière als loopbaan coach, kwam ik in 2012 door een persoonlijke situatie in een burn out terecht. Mijn motivatie om meer uit het leven te halen bloeide op.

“Ik wilde een betekenisvol leven leiden en tegelijkertijd er financieel beter van worden.”

Ik begon te werken met coaches, om erachter te komen wie Michel nu eigenlijk echt is. Ik ging me meer richten op mijn gezondheid met meditatie & yoga en volgde een opleiding tot yoga teacher, reiki practitioner en Shiatsu therapeut. Ik ontdekte dat ik veel interesse had in spiritualiteit en de holistische benadering vanuit de Oosterse geneeskunde.

Naast de deelnemers van Maak Jouw Impact, begeleid ik mensen vanuit mijn eigen coachingspraktijk en help hen de balans te vinden en de regie op hun leven terug te pakken.

Michel van de Logt
Nicolette Heinsbroek
Business Mentor

Nicolette Heinsbroek

Persoonlijke Waarden:

 • Genieten
 • Connectie
 • Integriteit

Mijn naam is Nicolette. Voordat ik 18 jaar geleden voor mezelf begon werkte ik bij het vrolijke weekblad Donald Duck als Sales & Marketingmanager. Klinkt als droombaan, toch? Uiteindelijk ging het helaas ook daar om targets halen, werd de werkdruk alsmaar hoger en volgde de ene na de andere reorganisatie.

“Deep down wist ik dat ik niet mee wilde in die ratrace van presteren op andermans voorwaarden.”

Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik destijds mijn gut feeling heb gevolgd. Ik gun het iedereen. En daag jou ook graag uit om de verantwoordelijkheid te pakken over je werk en je levensgeluk.

Er is niets mooiers dan de talenten die jou gegeven zijn om te zetten in werk dat er werkelijk toe doet voor een ander.

In mijn geval is dat om jou als ondernemer te inspireren en uit te dagen om krachtige keuzes te maken. En een scherp en helder businessconcept te creëren dat naadloos aansluit bij wie je bent, zodat je de allerleukste klanten aantrekt.

Nicolette Heinsbroek
stamp black
Joyce profiel
Team Assistente

Joyce Michielsen

Persoonlijke Waarden:

 • Vitaliteit
 • Veiligheid & Vrijheid
 • Voldoening & Verbinding 

Ik ben Joyce, geboren in Breda en in Brabant voel ik me thuis. Ik zorg goed voor mezelf, mijn gezondheid is m’n belangrijkste bezit.

Ik haal voldoening uit m’n leven en bewandel mijn pad;  mijn lifestyle die gebaseerd is op vervulling en vitaliteit. Ik wil de kwaliteit van mijn leven elke dag een beetje verbeteren en heb plezier in wat ik doe. Ik sta positief in m’n leven en denk graag in kansen en mogelijkheden. Zo ook toen mijn partner in 2018 ernstig ziek werd. Deze gebeurtenis greep me zo aan, dat ik PTSS kreeg.

Na deze wake-up call en een intensieve periode van hulp en herstel besefte ik:

“Ik wil alleen nog maar dingen doen waar IK blij en gelukkig van word.” 

In augustus 2019 ben ik begonnen bij Maak Jouw Impact en geen dag voelt het als werk; het geeft me voldoening en energie; mijn definitie van gelukkig zijn.

Persoonlijke vrijheid is voor mij erg belangrijk en zorgt ervoor dat ik het beste voor mezelf kan zorgen, en zodoende ook voor de ander, in dit geval voor Maak Jouw Impact.

Michel van de Logt
Marieke van der Pol
oriëNtatie coach

Marieke Van der Pol

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Oprechtheid
 • El Positivo

Ik ben Marieke en woon met mijn man en 3 kleine mannen in het prachtige Brabant.

Ruim 13 jaar heb ik bij het mooiste attractiepark van Nederland gewerkt in Kaatsheuvel in commerciële en leidinggevende functies. Fantastisch! Maar met een druk gezin en een man die veel reist voor zijn werk, was de balans compleet zoek. 

“Het roer moest om. Maar hoe dan? Ik had immers de leukste baan van de wereld. Kun je dat allemaal zomaar opgeven dan?”

Na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en ontslag genomen. Dood-eng! Maar wat een verademing.

Na een ‘pauze’ was ik weer helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Eentje op mijn voorwaarden, met mijn talenten. 

Als ondernemer is er een wereld voor me open gegaan en heb ik een bedrijf opgebouwd als Virtual Business Support. Met binnen no-time de leukste klanten! En een perfecte balans tussen werk en gezin.

Nu mag ik mijn talenten ook inzetten bij Maak Jouw Impact, waarbij ik anderen help met bewust-wording van hun situatie én wensen. Ik help met de eerste stap en dat is jezelf gunnen dat het ook anders kan.

marieke van der pol
stamp black
Ayalies Korenberg
Rapid Transformation Coach

Ayalies Korenberg

Persoonlijke Waarden:

 • Vrijheid
 • Transformatie
 • Zelfvertrouwen

Ik ben Ayalies, en woon vlakbij Den Bosch. Na 12 jaar in de marketing te hebben gewerkt, voelde het als hoog tijd om een switch te maken.

Ondanks dat ik veel plezier had in mijn baan en me helemaal op mijn plek voelde tussen mijn collega’s, werkte ik vanuit mijn hoofd en niet vanuit mijn kern. Ik wilde iets doen waarbij het niet gaat om ‘leads & winst’, maar om verbinding maken, anderen mogen helpen en werken vanuit verbinding met mezelf.

“Ik vroeg mezelf af: waarom ben ik alleen buiten die 9-5 bezig met wat ik écht belangrijk vind?

Dit vond ik in Rapid Transformational Therapy (RTT), een hybride therapie die de meest effectieve onderdelen combineert van hypnotherapie, psychotherapie, NLP en cognitieve gedragstherapie.

Vaak leidt één sessie al tot grote verandering, doordat we samenwerken met je onderbewustzijn en zo snel tot de oorzaak van het probleem kunnen komen. Ik help jou om blokkades effectief en efficiënt te verwijderen en nieuwe overtuigingen te installeren, zodat jij in alle vrijheid en kracht verder kan op jouw ondernemerspad.    

Ayalies Korenberg
stamp black

Contact

Heb je een vraag, als particulier of bedrijf?

Neem contact met ons op.

bas smeets sig dark

 

  Onze missie

  Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Makers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een verschil in de wereld te gaan maken.

   

  Impact-makers zoals angelique daphne ilonka inge lia melvin michel Nicole Peter

  eBook Downloaders

  Videotraining deelnemers

  Deelnemers NU in traject

  Gemiddelde Klantbeoordeling

  Enkele van onze opdrachtgevers
  rabobank logo
  abnamro logo
  Logo philips
  Capgemini Logo
  rijksoverheid logo
  Passion. Power. Presence. Profit.

  Alle verandering begint met één beslissing

  Pin It on Pinterest