Passion. Power. Presence. Profit.

We zijn er voor jou

Oprichter

Bas Smeets

Persoonlijke Waarden:

 • Vrijheid
 • Verbinding
 • Bijdrage

Ik ben Bas Smeets, de oprichter van ‘Maak Jouw Impact’ en woon in Den Bosch. 9 Jaar lang zat ik helemaal vast in een op papier fantastische commerciële functie in het internationale bedrijfsleven. Mijn lichaam was op een gegeven moment op en de gedachte ‘is dit nou alles, is dit waar ik voor bestemd ben?’ spookte jarenlang door mijn hoofd. In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest. Vanaf dat moment startte mijn zoektocht naar zichzelf en naar het echte doel van zijn leven.

Een langdurig pad van zelfonderzoek en opleiding volgde via intensieve coaching trajecten en opleidingen in Psychologie, Loopbaan Coaching, NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, Spiritualiteit, het Sjamanisme en Therapeutisch Ademwerk.

“In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest.”

Sinds het opstarten van mijn eerste coaching praktijk in 2011 heb ik me  daarnaast via voortdurende trainingen bij de beste businesscoaches in binnen- en buitenland verdiept in alle facetten van het ondernemerschap, maar vooral de sales en (online) marketing voor startende ondernemers.

In 2016 heb ik na het werken met honderden klanten en een onderzoek onder meer dan 3000 Nederlanders de ‘#BeFirst Methode’ ontwikkeld om jouw unieke talenten & unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken en dit vanuit je eigen authenticiteit en kracht om te zetten naar ander werk of een succesvol business concept waar jij gelukkig van gaat worden.

Business Manager & Impact Coach

Fatima Perdijk

Persoonlijke Waarden:

 • Innerlijke Groei
 • Verbondenheid
 • Authenticiteit

Mijn naam is Fatima Perdijk, getrouwd en moeder van een dochter van zes.

Ik geloof dat de wereld een mooiere, lievere, leukere en meer respectvolle plek wordt als mensen gelukkig zijn. En zeg nou zelf, als je vol passie in het leven staat en doet waar je blij van wordt, dan kun je niets anders zijn dan gelukkig. Aan een wereld vol gelukkige mensen wil ik mijn steentje bijdragen, want zo’n wereld laat ik met een gerust hart aan mijn dochter achter.

“Sinds ik heb ontdekt wat het inhoud om mijn hart te volgen, werk en leef ik vanuit mijn passie.”

Al in mijn tienerjaren wist ik dat ondernemen in mijn bloed zat, maar toch kwam ik ‘omdat het zo hoorde’ in het bedrijfsleven terecht. Hoe hard ik er ook aan wilde ontsnappen, het gevoel van ondernemen kwam keer op keer terug. Ik had echter geen idee wat ik dan precies zou willen doen, maar één ding wist ze wel: Áls ik voor mezelf zou starten, dan wilde ik dat met passie doen en een impact creëren voor mijn klanten.

Na 22 jaar voor heel wat “bazen” gewerkt te hebben begon in 2014 het gevoel weer op te spelen, maar nu sterker dan ooit. Na een aantal heftige zelfontwikkelingstrajecten en vele workshops besloot ik in 2015 om daadwerkelijk de stap te zetten richting het ondernemerschap.

Naast het managen van het “Maak Jouw Impact” team sta ik er om bekend, dat ik met mijn (h)eerlijke directheid snel de vinger op de zere plek weet te leggen en de deelnemers weer in zichzelf laat geloven.

Content Manager & Business Coach

Anneloes Koeman

Persoonlijke Waarden:

 • Openheid
 • Authenticiteit
 • Groei

Ik ben Anneloes Koeman. Als kind wilde ik uitvinder worden. En schrijfster.

Met mijn rijke fantasie bedacht ik de mooiste verhalen en de meest inventieve uitvindingen zoals een tijdmachine gemaakt van lego. Al snel raakte ik mijn kinderlijke enthousiasme kwijt en stapte ik op de gebaande paden, waar ik eigenlijk altijd zo’n hekel aan had.

Maar het voelde veilig en bekend. Een studie, stage en een paar echte banen.

“Ik deed iedere keer hetzelfde trucje, bij een ander bedrijf of in een andere branche.”

Totdat ik op het punt stond weer opnieuw te gaan solliciteren en ik tijdens een bedrijfsuitje een ongeluk kreeg dat mijn leven op z’n kop zette.

Achteraf was het een blessing in disguise. Want vanaf dat moment ben ik gaan onderzoeken wat ik nu echt wilde met mijn leven. Ik was het zat om veilige keuzes te maken en nadat ik aan de slag ben gegaan met mijn beperkende overtuigingen d.m.v. coaching en een persoonlijk leiderschapstraject (de training van Bas was er toen helaas nog niet!) waagde ik de sprong en heb ik mijn eigen bedrijf opgezet.

Nu werk ik o.a. in het team van Bas als Content Manager en begeleid en adviseer ik de deelnemers bij Van Passie naar Inkomen op gebied van Marketingcommunicatie. Daarnaast help ik andere ondernemers bij het schrijven en delen van hun (marketing) verhaal.

Impact Coach

Elna Broesder

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Avontuur
 • Groei

Ik ben Elna en woon in Utrecht. Jarenlang was ik ongelukkig in mijn baan als project manager. Ik had veel stress en was vaak moe, waardoor het plezier in mijn werk ontbrak.

“Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee en wist: dit wil ik niet meer.”

Precies op dat moment kwam ik in aanraking met ‘Maak Jouw Impact’ en als een van de eerste deelnemers volgde ik het volledige programma. Ik leerde om terug bij mijzelf te komen en te onderzoeken wat ik echt wilde. Al snel werd ik ook gegrepen door de coaching Methode ACT (Acceptance & Commitment Therapy), waarna ik mijn opleiding tot ACT Coach afrondde.

Inmiddels heb ik ook mijn eigen coachingspraktijk en begeleid ik daarnaast de deelnemers in het ‘Van Werk Naar Passie’ traject, vooral wanneer ze vastlopen op persoonlijk vlak.

Team assistente

Joyce Michielsen

Persoonlijke Waarden:

 • Gezondheid
 • Verantwoordelijkheid
 • Positiviteit

Ik ben Joyce, kom uit Brabant en woon samen met mijn partner Michael in Den Haag. Gezondheid en sport zijn erg belangrijk voor me.

Door gezond eten, genoeg slapen en dagelijks sporten voel ik me energiek en zit ik lekker in m’n vel. Ik sta positief in m’n leven en denk graag in kansen en mogelijkheden. Zo ook toen Michael in 2018 ernstig ziek werd. Deze gebeurtenis greep me zo aan, dat ik PTSS kreeg.

Na deze wake-up call en een intensieve periode van herstel besefte ik:

“Ik wil alleen nog maar dingen doen waar IK blij en gelukkig van word.” 

En alsof het zo moest zijn kwam toen de vacature bij Maak Jouw Impact voorbij. Voor mij op papier een droombaan, en nu in de praktijk de waarheid!

In augustus 2019 ben ik begonnen en geen dag voelt het als werk; het geeft me energie en ik kan betekenisvol zijn, mijn definitie van blij en gelukkig zijn.

Persoonlijke vrijheid is voor mij erg belangrijk en zorgt ervoor dat ik het beste voor mezelf kan zorgen, en zo dus ook voor de ander, in dit geval voor Maak Jouw Impact.

Contact

Heb je een vraag, als particulier of bedrijf?

Neem contact met ons op.

 

Onze missie

Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Makers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een verschil in de wereld te gaan maken.

 

Impact-makers zoals 

eBook Downloaders

Videotraining deelnemers

Deelnemers NU in traject

Gemiddelde Klantbeoordeling

Enkele van onze opdrachtgevers
Passion. Power. Presence. Profit.

Alle verandering begint met één beslissing

Pin It on Pinterest