Wie zijn wij?

Bouw in 3 maanden
een ijzersterk bedrijfsidee.

rtl z
rijksoverheid
rabobank
philips
capgemini
abn amro

ONZE MISSIE.

Het #1 transformatie-platform zijn voor mensen van 30-50 met carrièretwijfels dat hen helpt te ontdekken hoe ze hun inkomen kunnen verdienen op een manier die bij ze past, zodat ze voldoening, plezier en vrijheid ervaren

Wat krijg je wanneer je de leer van Eckhart Tolle, Byron Katie, Joe Dispenza en Simon Sinek combineert met de ondernemerswijsheid van grootheden als Napoleon Hill en Tony Robbins?

Met die omschrijving kom je aardig in de buurt bij waar we voor staan met Maak Jouw Impact.

Waarom focussen we zo op werk en start 70% van onze klanten uiteindelijk een succesvol eigen bedrijf?

Werk is zo’n groot deel van ons leven en het zorgt voor het inkomen dat ons een gevoel van veiligheid en vrijheid geeft.

Zo lang werk ons energie kost in plaats van oplevert en het niet de voldoening geeft die we zo graag willen voelen is er meestal ook geen ruimte om op andere gebieden in je leven te groeien.

Ons hele team en externe experts kent deze struggle, hebben het pad zelf gelopen. Het zijn vaders en moeders, mensen die financiële verantwoordelijkheden hebben En toch hebben ze een commitment naar zichzelf gemaakt en zijn het gaan doen. We werken allemaal vanuit (com)passie, professioneel en resultaatgericht.

De fouten die wij gemaakt hebben in onze zoektocht, hoef jij niet nog eens te maken. 

230220 Bas Smeets 10960 300x300 1
CEO & Trainer

Persoonlijke Waarden:

 • Vrijheid
 • Verbinding
 • Bijdrage

Bas Smeets.

Ik ben Bas Smeets, de oprichter van ‘Maak Jouw Impact’ en woon in Bergschenhoek. 9 Jaar lang zat ik helemaal vast in een op papier fantastische commerciële functie in het internationale bedrijfsleven. In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest. Vanaf dat moment startte mijn zoektocht naar mezelf en naar het echte doel van mijn leven.

Een langdurig pad van zelfonderzoek en opleiding volgde via intensieve coaching trajecten en opleidingen in Psychologie, Loopbaan Coaching, NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, Spiritualiteit, het Sjamanisme en Therapeutisch Ademwerk.

“In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest.”

Sinds het opstarten van mijn eerste coaching praktijk in 2011 heb ik me daarnaast via voortdurende trainingen bij de beste businesscoaches in binnen- en buitenland verdiept in alle facetten van het ondernemerschap, maar vooral de sales en (online) marketing voor startende ondernemers.

Vanuit mijn ervaring in het begeleiden van honderden mensen heb ik IDE ontwikkeld (Identity Driven Entrepreneurship) om jouw unieke talenten & unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken EN dit vanuit je eigen authenticiteit en kracht om te zetten naar een succesvol bedrijf waar jij gelukkig van gaat worden.

bas smeets sig dark
astrid
Teamleider & Impact Coach

Persoonlijke Waarden:

 • Zelfontwikkeling
 • Creativiteit
 • Intuïtie

Astrid Hartog.

Mijn naam is Astrid Hartog en mijn woonplaats is Goes. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de werking van het menselijk brein. Kennis opdoen en hebben is geweldig, maar het overdragen van díe kennis zodat een ander zelf hobbels leert overwinnen of een (levens)vraagstuk kan oplossen is wat mij drijft.

Ruim 20 jaar werkte ik in verschillende functies binnen de gezondheidszorg, waarna ik vijf jaar in de advieswereld werkzaam was. Interessante, veeleisende en enerverende werkomgevingen. Ik trainde onder andere teams en leidinggevenden.

“Na een burn-out in 2018 werd steeds duidelijker dat nu de tijd was gekomen een andere weg in te slaan en mijn passie te gaan volgen.”

Als trainer en coach leer ik anderen hoe zij met mijn hulp en die van mijn technieken hun eigen kracht kunnen (her)vinden en weer regie kunnen nemen over hun brein, leven en balans. Dit sluit naadloos aan bij het traject ‘Van Werk naar Passie’, waarin ik de coaches en deelnemers graag begeleid.

Astrid Hartog
Nicolette Heinsbroek
 Trainer & Business Mentor

Persoonlijke Waarden:

 • Genieten
 • Connectie
 • Integriteit

Nicolette Heinsbroek.

Mijn naam is Nicolette. Voordat ik 18 jaar geleden voor mezelf begon werkte ik bij het vrolijke weekblad Donald Duck als Sales & Marketingmanager. Klinkt als droombaan, toch? Uiteindelijk ging het helaas ook daar om targets halen, werd de werkdruk alsmaar hoger en volgde de ene na de andere reorganisatie.

“Deep down wist ik dat ik niet mee wilde in die ratrace van presteren op andermans voorwaarden.”

Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik destijds mijn gut feeling heb gevolgd. Ik gun het iedereen. En daag jou ook graag uit om de verantwoordelijkheid te pakken over je werk en je levensgeluk.

Er is niets mooiers dan de talenten die jou gegeven zijn om te zetten in werk dat er werkelijk toe doet voor een ander.

In mijn geval is dat om jou als ondernemer te inspireren en uit te dagen om krachtige keuzes te maken. En een scherp en helder businessconcept te creëren dat naadloos aansluit bij wie je bent, zodat je de allerleukste klanten aantrekt.

Nicolette Heinsbroek
Joyce Michielsen
Team Assistente

Persoonlijke Waarden:

 • Veiligheid 
 • Vitaliteit & Verbinding
 • Vrijheid & Voldoening  

Joyce Michielsen.

Mijn naam is Joyce en ik woon in Chaam, in Brabant voel ik mezelf thuis. 

Ik wil de kwaliteit van mijn leven en dat van anderen elke dag een beetje verbeteren met mijn sparkle of joy(ce). Het doel van m’n leven is op zodanige wijze dienstbaar te zijn dat het mezelf en anderen vreugde geeft.

Ik wil bijdragen aan het creëren van meer bewustzijn, omdat ik geloof dat we daarmee in een betere en mooiere wereld zullen leven, meer vanuit ons hoofd, hart én ziel. 

Ik haal voldoening uit m’n leven en bewandel mijn pad;  mijn lifestyle die gebaseerd is op vitaliteit en vrijheid. Ik wil de kwaliteit van mijn leven elke dag een beetje verbeteren en heb plezier in wat ik doe. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden.

Na een wake-up call en een intensieve periode van transformatie besefte ik:

“Ik wil alleen nog maar dingen doen waar IK blij en gelukkig van wordt. Live Life To The MAX!” 

In augustus 2019 ben ik begonnen bij Maak Jouw Impact en geen dag voelt het als werk; het geeft me voldoening en energie; mijn definitie van gelukkig zijn.

Persoonlijke vrijheid is voor mij erg belangrijk en zorgt ervoor dat ik het beste voor mezelf kan zorgen, en zodoende ook voor de ander, in dit geval voor Maak Jouw Impact.

Michel van de Logt
Marieke van der Pol
oriëNtatie coach

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Oprechtheid
 • El Positivo

Marieke van der Pol.

Ik ben Marieke en woon met mijn man en 3 kleine mannen in het prachtige Brabant.

Ruim 13 jaar heb ik bij het mooiste attractiepark van Nederland gewerkt in Kaatsheuvel in commerciële en leidinggevende functies. Fantastisch! Maar met een druk gezin en een man die veel reist voor zijn werk, was de balans compleet zoek. 

“Het roer moest om. Maar hoe dan? Ik had immers de leukste baan van de wereld. Kun je dat allemaal zomaar opgeven dan?”

Na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en ontslag genomen. Dood-eng! Maar wat een verademing.

Na een ‘pauze’ was ik weer helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Eentje op mijn voorwaarden, met mijn talenten. 

Als ondernemer is er een wereld voor me open gegaan en heb ik een bedrijf opgebouwd als Virtual Business Support. Met binnen no-time de leukste klanten! En een perfecte balans tussen werk en gezin.

Nu mag ik mijn talenten ook inzetten bij Maak Jouw Impact, waarbij ik anderen help met bewust-wording van hun situatie én wensen. Ik help met de eerste stap en dat is jezelf gunnen dat het ook anders kan.

marieke van der pol

Contact

Heb je een vraag, als particulier of bedrijf?

Neem contact met ons op.

bas smeets sig dark

  Pin It on Pinterest