Passion. Power. Presence. Profit.

We zijn er voor jou

CEO & Business Mentor

Bas Smeets

Persoonlijke Waarden:

 • Vrijheid
 • Verbinding
 • Bijdrage

Ik ben Bas Smeets, de oprichter van ‘Maak Jouw Impact’ en woon in Den Bosch. 9 Jaar lang zat ik helemaal vast in een op papier fantastische commerciële functie in het internationale bedrijfsleven. In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest. Vanaf dat moment startte mijn zoektocht naar mezelf en naar het echte doel van mijn leven.

Een langdurig pad van zelfonderzoek en opleiding volgde via intensieve coaching trajecten en opleidingen in Psychologie, Loopbaan Coaching, NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, Spiritualiteit, het Sjamanisme en Therapeutisch Ademwerk.

“In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest.”

Sinds het opstarten van mijn eerste coaching praktijk in 2011 heb ik me daarnaast via voortdurende trainingen bij de beste businesscoaches in binnen- en buitenland verdiept in alle facetten van het ondernemerschap, maar vooral de sales en (online) marketing voor startende ondernemers.

Vanuit mijn ervaring in het begeleiden van honderden mensen heb ik in 2016 de ‘#BeFirst Methode’ ontwikkeld om jouw unieke talenten & unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken EN dit vanuit je eigen authenticiteit en kracht om te zetten naar een succesvol bedrijf waar jij gelukkig van gaat worden.

Astrid Hartog
Teamleider & Impact Coach

Astrid Hartog

Persoonlijke Waarden:

 • Zelfontwikkeling
 • Creativiteit
 • Intuïtie

Mijn naam is Astrid Hartog en mijn woonplaats is Goes. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de werking van het menselijk brein. Kennis opdoen en hebben is geweldig, maar het overdragen van díe kennis zodat een ander zelf hobbels leert overwinnen of een (levens)vraagstuk kan oplossen is wat mij drijft.

Ruim 20 jaar werkte ik in verschillende functies binnen de gezondheidszorg, waarna ik vijf jaar in de advieswereld werkzaam was. Interessante, veeleisende en enerverende werkomgevingen. Ik trainde onder andere teams en leidinggevenden.

“Na een burn-out in 2018 werd steeds duidelijker dat nu de tijd was gekomen een andere weg in te slaan en mijn passie te gaan volgen.”

Als trainer en coach leer ik anderen hoe zij met mijn hulp en die van mijn technieken hun eigen kracht kunnen (her)vinden en weer regie kunnen nemen over hun brein, leven en balans. Dit sluit naadloos aan bij het traject ‘Van Werk naar Passie’, waarin ik de coaches en deelnemers graag begeleid.

Astrid Hartog
Fatima Perdijk
Teamleider & Business Mentor

Fatima Perdijk

Persoonlijke Waarden:

 • Innerlijke Groei
 • Verbondenheid
 • Authenticiteit

Mijn naam is Fatima Perdijk, getrouwd en moeder van een dochter van zes.

Al in mijn tienerjaren wist ik dat ondernemen in mijn bloed zat, maar toch kwam ik ‘omdat het zo hoorde’ in het bedrijfsleven terecht. Hoe hard ik er ook aan wilde ontsnappen, het gevoel van ondernemen kwam keer op keer terug. Ik had echter geen idee wat ik dan precies zou willen doen, maar één ding wist ze wel: Áls ik voor mezelf zou starten, dan wilde ik dat met passie doen en een impact creëren voor mijn klanten.

“Sinds ik heb ontdekt wat het inhoud om mijn hart te volgen, werk en leef ik vanuit mijn passie.”

Na een aantal heftige zelfontwikkelingstrajecten en vele workshops besloot ik in 2015 om daadwerkelijk de stap te zetten richting het ondernemerschap.

Naast mijn werk als teamleider sta ik er om bekend, dat ik met mijn (h)eerlijke directheid snel de vinger op de zere plek weet te leggen en de deelnemers weer in zichzelf laat geloven.

Impact Coach

Elna Broesder

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Avontuur
 • Groei

Ik ben Elna en woon in Utrecht. Jarenlang was ik ongelukkig in mijn baan als project manager. Ik had veel stress en was vaak moe, waardoor het plezier in mijn werk ontbrak.

“Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee en wist: dit wil ik niet meer.”

Precies op dat moment kwam ik in aanraking met ‘Maak Jouw Impact’ en als een van de eerste deelnemers volgde ik het volledige programma. Ik leerde om terug bij mijzelf te komen en te onderzoeken wat ik echt wilde. Al snel werd ik ook gegrepen door de coaching Methode ACT (Acceptance & Commitment Therapy), waarna ik mijn opleiding tot ACT Coach afrondde.

Inmiddels heb ik ook mijn eigen coachingspraktijk en begeleid ik daarnaast als Impact Coach de deelnemers in het ‘Van Werk Naar Passie’ traject, vooral wanneer ze vastlopen op persoonlijk vlak.

Dennis Dekkers
Impact Coach

Dennis Dekkers

Persoonlijke Waarden:

 • Vertrouwen
 • Passie & Plezier
 • Vrijheid

Mijn naam is Dennis Dekkers en woonachtig in Brabant. Mijn motto is “Doe wat je het leukst vindt en je hoeft nooit meer te werken! ”

Al sinds 2012 wilde ik iets anders gaan doen. Altijd was er wel een reden om het niet te doen, al volgde ik al opleidingen op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

“In 2018 viel het kwartje definitief.”

Na precies 20 jaar in de telecombranche heb ik mijn carrière en al mijn (schijn) zekerheden achter me gelaten en ben mijn eigen avontuur gestart. Niet wetende wat de uitkomst zou zijn maar met een rotsvast vertrouwen en overtuiging dat het iets moest zijn wat aansluit bij mijn persoonlijke drijfveren en kwaliteiten. Dromen, durven en doen!

Inmiddels noem ik mezelf Ondernemer in Vitaliteit. Als Impact Coach begeleid ik mensen in het “van Werk naar Passie” traject. Daarnaast ben ik Big Five for Life Coach en adviseer ik als Vitaliteitsmanager bedrijven op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Dennis Dekkers
Petra Hensen
Impact Coach

Petra Hensen

Persoonlijke Waarden:

 • Ontwikkeling
 • Authenticiteit
 • Verbinding

Ik ben Petra Hensen en woon samen met mijn man en 2 dochters, in Beverwijk.

Na jarenlang voor een werkgever in diverse HR rollen te hebben gewerkt, liep ik vast. Ik wist eigenlijk niet meer waar ik voor stond, waar ik goed in was en waar ik blij van werd. Ik ben een opleiding in NLP gaan doen en “Maak jouw impact” kwam op mijn pad.

“Grappig genoeg kwam ik niet op heel iets anders uit dan wat ik inhoudelijk deed, maar werd ik mij wel weer heel erg bewust van wat ik belangrijk vind in het leven en hoe ik het leven wil staan.”

Mijn ‘vlammetje’ gaat aan van mensen verder helpen in hun ontwikkeling en van onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met mijn eigen bedrijf help ik werkgevers dan ook deze thema’s vorm en inhoud te geven. Daarnaast help ik als Impact Coach de deelnemers bij Maak Jouw Impact hun passie (weer) terug te vinden en hun ideale leven te kunnen leiden.

Petra Hensen
Anouk Welters
Impact Coach

Anouk Welters

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Mezelf zijn
 • Humor

Ik ben Anouk Welters, ik heb een fantastisch gezin en woon in Eindhoven. Ik was als kind altijd creatief bezig, maar ook goed in techniek en ging uiteindelijk bouwkunde studeren.

Ik werkte 12,5 jaar in het HBO onderwijs en naast het verzorgen van technisch onderwijs coachte ik tal van studenten. Mijn interesse ging steeds verder richting het coachen en richting de werking van het brein: ik volgde trainingen, zoals ‘Passie en Talent’ en ‘Brein en Leren’ en opleidingen in NLP.

“Eind 2019 ben ik gestopt met mijn baan omdat ik iets anders met mijn leven wilde”

Ik was er klaar mee vast te lopen in het onderwijssysteem, waar simpele en makkelijke veranderingen vaak niet konden en zelfs de toetsen een toets moesten doorstaan.

Naast mijn werk als Impact Coach bij Maak Jouw Impact help ik ook mensen die vastlopen in hun leven met een coachingtraject gebaseerd op NLP en Human Dynamics en werk ik part-time als projectleider huisvesting bij een ROC.

Anouk Welters
Michel van de Logt
Impact Coach

Michel van de Logt

Persoonlijke Waarden:

 • Verbinding
 • Dankbaarheid
 • Onafhankelijkheid

Ik ben Michel, getrouwd met een Australische en sinds 2015 inspireer ik anderen om hun passie te volgen.

Na een mooie carrière als loopbaan coach, kwam ik in 2012 door een persoonlijke situatie in een burn out terecht. Mijn motivatie om meer uit het leven te halen bloeide op.

“Ik wilde een betekenisvol leven leiden en tegelijkertijd er financieel beter van worden.”

Ik begon te werken met coaches, om erachter te komen wie Michel nu eigenlijk echt is. Ik ging me meer richten op mijn gezondheid met meditatie & yoga en volgde een opleiding tot yoga teacher, reiki practitioner en Shiatsu therapeut. Ik ontdekte dat ik veel interesse had in spiritualiteit en de holistische benadering vanuit de Oosterse geneeskunde.

Naast de deelnemers van Maak Jouw Impact, begeleid ik mensen vanuit mijn eigen coachingspraktijk en help hen de balans te vinden en de regie op hun leven terug te pakken.

Michel van de Logt
Team assistente

Joyce Michielsen

Persoonlijke Waarden:

 • Voldoening
 • Liefde & Passie
 • Gezondheid & Vitaliteit

Ik ben Joyce, geboren in Breda en woon samen in Den Haag. Mijn gezondheid is m’n belangrijkste bezit. 

Door gezond eten, genoeg slapen dagelijks bewegen en voldoende ontspanning voel ik me energiek en zit ik lekker in m’n vel. Ik sta positief in m’n leven en denk graag in kansen en mogelijkheden. Zo ook toen mijn partner in 2018 ernstig ziek werd. Deze gebeurtenis greep me zo aan, dat ik PTSS kreeg.

Na deze wake-up call en een intensieve periode van hulp en herstel besefte ik:

“Ik wil alleen nog maar dingen doen waar IK blij en gelukkig van word.” 

In augustus 2019 ben ik begonnen bij Maak Jouw Impact en geen dag voelt het als werk; het geeft me voldoening en energie; mijn definitie van gelukkig zijn.

Persoonlijke vrijheid is voor mij erg belangrijk en zorgt ervoor dat ik het beste voor mezelf kan zorgen, en zodoende ook voor de ander, in dit geval voor Maak Jouw Impact.

Contact

Heb je een vraag, als particulier of bedrijf?

Neem contact met ons op.

 

Onze missie

Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Makers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een verschil in de wereld te gaan maken.

 

Impact-makers zoals 

eBook Downloaders

Videotraining deelnemers

Deelnemers NU in traject

Gemiddelde Klantbeoordeling

Enkele van onze opdrachtgevers
Passion. Power. Presence. Profit.

Alle verandering begint met één beslissing

Pin It on Pinterest