GRATIS 5-DELIGE TRAINING

WELK WERK PAST BIJ JOU?


Je haalt steeds minder energie en voldoening uit je werk, maar weet ook niet goed wat je dan wél wilt en kunt. Deze gratis 5-daagse video training helpt je op weg naar dat 'wat' , zodat jij straks de juiste keuze kunt maken. En wellicht is dat wel iets voor jezelf gaan opstarten.

Wil jij net als meer dan 10.000 anderen die je voorgingen ontdekken welk werk écht bij je past?

JA, STUUR MAAR OP >>

Herken je tenminste één van deze punten? Dan is deze training ons cadeau aan jou

1. Je voelt dat je niet meer op de juiste plek zit

Je innerlijke vuur is uit, je haalt geen energie en voldoening meer uit je werk. Je weet dat er meer is en dat je dit niet nog jaren vol wilt houden. Maar wat dan? En hoe dan?

2. Je twijfelt over een toekomst als werknemer of ondernemer

Persoonlijke vrijheid is belangrijk voor je en wellicht voel je al langer de roeping om te gaan ondernemen. Maar er is ook twijfel en je ziet risico.

3. Je heb veel ideeën, maar je kunt nooit kiezen

Er komen regelmatig nieuwe ideeën bij je naar boven over wat je zou kunnen gaan doen. Maar hoe weet je dan of je de juiste keuze maakt en later geen spijt krijgt?

4. Je gaat richting een burn-out of komt er net uit

Bij je huidige werkgever blijven of op diezelfde plek reïntegreren? Alleen van de gedachte word je al ziek. Maar wat dan wel? Deze training helpt je op weg.

Deze training krijg je van Bas.

Als directeur van 'Maak Jouw Impact BV' begeleidt Bas Smeets sinds 2011 samen met zijn team van coaches & trainers ieder jaar honderden mensen die vast zaten in een baan die geen energie meer gaf naar het zelfstandig ondernemerschap.

Hij is de bedenker van de #BeFirst Methodiek die traditionele loopbaancoaching, psychologie, spiritualiteit en bewustwording combineert met marketing & ondernemersvaardigheden als basis van het pad naar een eigen SUCCESVOL bedrijf.

We helpen oa werknemers van deze bedrijven om het roer om te gooien: