Training

VAN WERK NAAR PASSIE

In 3 maanden tijd naar helderheid over wie je echt bent, jouw unieke talenten & passie. Je overwint je twijfels, vergroot jouw mentale kracht en maakt een gedegen plan voor jouw ideale leven.

Diep van binnen weet je al wel dat er méér in zit.

Waarschijnlijk al een hele tijd? Je voelt die onrust in je werk, je kunt veel meer en bent ook voor meer bestemd dan dit. Maar het lijkt er maar niet uit te komen. En de tijd tikt ook maar door.

Straks op je 80e wil je wel terug kijken en kunnen zeggen:

‘Ik heb echt geleefd. Ik heb mijn eigen leven durven leiden en er alles uitgehaald wat erin zit’

De dagen duren lang als je steeds minder voldoening uit je werk haalt, als het niet meer echt jouw ding lijkt te zijn. Dat weet ik uit eigen ervaring. 

Als persoon ben je de laatste tijd al aan het veranderen, want je bent al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling. Misschien ben je gaan mediteren, aan yoga gaan doen, heb je een NLP opleiding gevolgd hebt, ben je het spirituele pad aan het ontdekken of iets anders.

Daardoor kom je er steeds meer achter dat je huidige werk ook niet meer past bij wie je werkelijk wilt zijn en hoe je in het leven wilt staan.

Als je dit herkent en ook al lang zit te twijfelen en nadenken over wat je dan echt wilt en kunt gaan doen, besef dan dit:

Het is niet jouw fout.

Want net zoals de meeste anderen heb je waarschijnlijk nooit geleerd om vanuit je eigen Passie te gaan leven en te ontdekken wat nou echt jouw pad is. Zeker niet op school of tijdens je studie. Ons onderwijssysteem is er alleen maar op gericht om jou zoveel mogelijk kennis te geven.

Maar niemand die je dan daarna vertelt hoe je erachter komt waar je die kennis het beste kunt gaan inzetten. Het resultaat is dat we meestal maar gaan reageren op vacatures en van de ene baan in de andere rollen.

Soms komt er iets leuks op ons pad. Maar vaak niet. En dan word je wat ouder en begint dat gevoel van onrust in jezelf te groeien. Is dit het wel? Wat als ik dit mijn hele leven moet doen? Ben ik dan gelukkig? Hoe kijk ik dan straks terug op mijn leven? Je weet vast wat ik bedoel.

Er MOET meer zijn…

Een andere manier dan alleen maar werk doen dat anderen van je verwachten. Meer dan het gevoel dat je ‘gevangen’ zit in een baan die helemaal niet bij je past, omdat je bang bent anders nooit voldoende inkomen te hebben.

Meer dan het blijven nadenken over ‘wat dan wel’ en het je zorgen maken of je eigenlijk wel iets anders kunt. Je blijft maar risico’s zien, hebt er misschien zelfs eens over nagedacht om voor jezelf te beginnen, maar bij dat idee komt al gauw de gedachte ‘Wie zit er nou op mij te wachten?’ bij je op.

Wat als je al die energie niet meer hoefde te stoppen in al dat nadenken en je zorgen maken?

‘Hoe zou je leven eruit zien wanneer je precies wist wat echt jouw ding, jouw Passie is en dat vol vertrouwen zou kunnen omzetten naar werk dat je meer energie, voldoening en vrijheid geeft, zonder je te laten leiden door twijfel, onzekerheid of de angst om te falen?’

bulletpoint Stel je voor dat je niet meer wakker zou worden met dat constante stemmetje in je hoofd dat je er aan herinnert dat je weer MOET gaan werken, puur voor het inkomen en niet omdat je er gewoon ontzettend veel zin in hebt.

bulletpoint Stel je voor dat je eindelijk voelt dat je op het juiste pad bent, dat je JOUW DING gevonden hebt en een diep vertrouwen in jezelf voelt: dit is goed.

bulletpoint Stel je voor dat je meer persoonlijke vrijheid ervaart. Je leven is een mooie balans tussen fantastisch leuk werk en genieten van al het moois dat er te beleven is in deze wereld.

bulletpoint Stel je voor  dat je vol vertrouwen naar de toekomst kijkt, een visie hebt waar je volledig achter staat en een goed doordacht plan hebt om dat waar te gaan maken op een veilige en realistische manier.

bulletpoint Stel je voor dat je je familie en vrienden eindelijk de aandacht kunt geven die ze verdienen, omdat je meer energie hebt en je eigen tijd kunt indelen.

bulletpoint Stel je voor dat je gewoon happy bent, op jouw eigen unieke manier de wereld een beetje mooier maakt en daar ook nog goed voor betaald wordt. Als werknemer of als ondernemer.

Wat als ik je vertel dat ik een oplossing heb, die realistisch is en rekening houdt met jouw eigen situatie, waardoor je straks echt helderheid hebt, in je eigen kracht staat EN de stap naar het leven van je Passie echt durft te maken?

bas smeets blog

Hoe ik vanuit Passie en mijn eigen kracht ontdekte waar ik voor bestemd was, ging ondernemen en eindelijk echt gelukkig werd

 

Hey, ik ben Bas Smeets. De oprichter van ‘Maak Jouw Impact’. Dit is mijn 2e bedrijf dat ik opgebouwd heb en ik kan zeggen dat ik nu echt vanuit mijn Passie en vanuit mijn hart leef.

Maar zo was het niet altijd.

Tot 2010 was de situatie namelijk heel anders. 9 Jaar lang zat ik al vast in een baan die mij helemaal geen energie en voldoening gaf. Op papier zag het er allemaal fantastisch uit, met een goed inkomen en auto van de zaak. Maar ‘s ochtends was mijn energie al op voordat ik de deur uit was en de hele dag spookte er een stem door mijn hoofd:

“Wat doe ik hier eigenlijk? Waar doe ik het voor? Ik hoor hier niet.”

Ik zag ook niet direct andere opties, ik deed immers waar ik voor gestudeerd had, ervaring in had en een mooi inkomen mee verdiende dat mijn hypotheek betaalde. Dus deed ik niets.

Ik voelde me gevangen in mijn baan. Terwijl een van mijn belangrijkste waarden ‘Vrijheid’ is. Maar ik was bang, ik durfde niet. En daarnaast zei mijn omgeving tegen me: Je hebt toch een goede baan, er zijn zoveel mensen zonder werk, we hebben allemaal wel eens mindere tijden…

Achteraf heb ik daar enorme spijt van en voelt het alsof ik 9 jaar van mijn leven kwijt ben. Ik kreeg een wake-up call toen mijn lichaam er letterlijk bijna mee ophield. Ik stond stijf van de stress en het ging zo niet langer. Op dat moment maak ik de beslissing om het anders te gaan doen. Ook al wist ik nog niet precies hoe en wat.

Ik wilde niet meer het gevoel hebben geleefd te worden in plaats van te leven. Ik wilde doen wat me energie gaf, dat ik nuttig vond, waarmee ik iets kon bijdragen. Ik zocht naar zingeving en voldoening.

Ik ging investeren in mezelf, kreeg intensieve coaching, volgde 7 trainingen in oa. NLP, Hypnose en Coaching, leerde zoveel mogelijk over menselijk gedrag en kwam steeds dichter bij mijn eigen kern. Ik volgde ook het spirituele pad, kwam in contact met het sjamanisme in Peru en begon me daarna te verdiepen in het creatieproces volgens de Quantumfysica.

Een ding werd me langzaam volledig en zonder enige twijfel duidelijk (ook al was ik vroeger altijd heel erg skeptisch): 

Je kunt ECHT je eigen leven creëren.

Zelf koos ik voor het ondernemerschap en daar heb ik ontzettend veel over geleerd. Ik heb geleerd van de vele fouten die ik zelf gemaakt hebt en van de trainingen en coaching die ik volgde bij een groot aantal bekende business coaches. Nu geniet ik ervan om samen met het team dat ik opgebouwd heb mijn klanten te helpen in dit traject zichzelf en hun passies te herontdekken. Deelnemers die voor een carrière als werknemer kiezen helpen we hun droombaan te vinden of te creëren en diegenen die ervoor kiezen om voor zichzelf te starten helpen we in ons vervolgtraject ook om een super efficiënt en schaalbaar businessmodel op te zetten waardoor ze zelf precies de juiste klanten aantrekken zonder uren per dag tijd te hoeven besteden aan marketing en verkoop.  

Inmiddels hebben meer dan 8000 mensen een of andere training van me gevolgd en vanuit die ervaring heb ik De BeFirst Methode bedacht.

De BeFirst Methode is de enige manier die ik ken die werkt om structureel en voor de lange termijn echt voldoening uit je werk en je leven te halen door vanuit je echte ik en je Passie te gaan handelen. Vroeger volgde ik zelf allerlei cursussen om ‘Je Passie’ te ontdekken, maar ik merkte dat er weinig uitkwam.

En als ik al eens een ingeving had deed ik er niets mee. Ik hoorde dat de meeste andere deelnemers dezelfde ervaring hadden en daarna weer terug gingen naar hun oude ‘zekere’ baan. Dat moest anders kunnen… Ik raakte gefascineerd hierdoor en ging op zoek naar de oorzaak en oplossing.

Die oplossing is De BeFirst Methode.

bas smeets sig dark

van passie naar inkomen programma mobiel

Het ‘Geheim’ achter het terugkeren naar je eigen Kern en waarom dit een vereiste gaat zijn om te kunnen slagen

De BeFirst Methode staat voor eerst zijn (BE) en dan pas doen (DO).

Om het simpel uit te leggen: de meeste mensen zitten in een DO mindset wanneer ze een stap willen maken, bijvoorbeeld om een andere baan te gaan zoeken of te gaan ondernemen.

Ze vragen zich af: Wat moet ik doen? Maar er komen vaak geen antwoorden, of ze zijn te onzeker en beginnen niet met ‘doen’.

Van veel mensen is de mindset als volgt: ik moet eerst allemaal dingen gaan DOEN, dan HEB ik resultaat en daarna, uiteindelijk als ik slaag BEN ik gelukkig.

Ik noem dit DO-HAVE-BE.

Ze plaatsen geluk aan het einde. Maar wat ben je dan tot die tijd? Ongelukkig?  En heb je dan de juiste mindset en de juiste energie en motivatie om aan je eigen nieuwe plan te gaan werken?

En daarom beginnen we met #BE (zijn). Het BE stuk gaat over je ‘what & why’. Het gaat over het ontdekken van jouw passie, of zoals ik het vanaf nu noem: Jouw eigen unieke bijdrage om de wereld een mooiere plek te maken. Want dat is waar echte voldoening vandaan komt.

Je krijgt energie wanneer je iets bijdraagt, wanneer je iets nuttigs doet. Het stuk ‘zingeving’.

Daarnaast gaat ‘#BE’ over in je kracht staan, in jezelf geloven, het verleden achter je laten, een duidelijke visie voor je leven hebben, omgaan met emoties, NU gelukkig zijn, het creëren van je eigen werkelijkheid, de juiste mindset aanleren die je nodig hebt om het roer om te gooien en een concreet plan van aanpak formuleren.

#DO gaat over de stap van Passie naar Inkomen. Nu je in je kracht staat, heel precies weet wat jouw unieke bijdrage is en jouw visie voor je eigen leven gaan we dit stap voor stap omzetten naar jouw droombaan of werk als zelfstandige waar je straks een mooi inkomen mee kunt gaan verdienen.

De BeFirst Methode is wat werkt, dat doet het al jaren.

De BeFirst Methode is DE MANIER om te gaan doen waar jij voor bestemd bent en houdt rekening met alle aspecten zoals je persoonlijkheid, identiteit, talenten, passies, mindset, angsten & blokkades en dromen.

Ik introduceer je de ‘Van Werk Naar Passie’ Training

De training voor mensen die op zoek zijn naar energie, voldoening en zingeving, die hun eigen unieke bijdrage willen leveren aan een betere wereld en daar ook een fantastisch inkomen mee willen verdienen.

Ik heb al meerdere loopbaantrajecten gehad, maar nog nooit eerder kwam ik zo dicht bij de kern waar het voor mij om moet gaan. De kracht van jouw aanpak is het loslaten van de dingen die je denkt te kunnen. Ik ben verder gekomen dan ooit tevoren!”
 mariekebluemer salespagina  Marieke

Mijn belangrijkste doel is behaald, erachter komen waar ik graag mijn geld mee zou verdienen. Ik ga met de opleiding interieur styling beginnen, ik kan niet wachten. Ik ben ook veel zelfzekerder geworden en geniet van alle mooie dingen in het leven.
Renske salespagina  Renske

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Kies nu voor jezelf en boek een vrijblijvend adviesgesprek.

Dit is een praktische ‘hands-on’ training in een online leeromgeving met daarbij 1-op-1 begeleiding door een van onze Impact Coaches en een online support forum waar we dagelijks je vragen beantwoorden. We doen dit samen.

De ‘Van Werk Naar Passie’ Training behandelt de #BE Fase van onze #BeFirst Methode

befirst methode

Maar eerst dit even… Ben jij geschikt voor deze training?

Ben Jij Dit?

  • Je huidige werk geeft je steeds minder energie en voldoening, hier ga je niet nog jaren blijven
  • Je denkt er al langer over na om iets heel anders te gaan doen of voor jezelf te beginnen, maar wat dan?
  • Je hebt meerdere ideeën, maar ze zijn niet concreet en je weet niet welke je moet gaan kiezen
  • Je wilt heel graag, maar ziet vooral risico’s en je twijfelt of je het wel kunt
  • Je bent er klaar voor, maar weet niet waar te beginnen en hoe het allemaal aan te pakken

Als jij JA hebt geantwoord op tenminste één van deze vragen dan is deze training iets voor jou!

Kies nu voor jezelf en boek een vrijblijvend adviesgesprek.

Let op: dit is NIET alleen een informatieproduct

Binnen de training draait het om implementatie en support. Informatie is overal wel te verkrijgen. Support en advies van een team dat dit pad precies kent en exact begrijpt waar je vastloopt vind je niet overal. Dit is wat de training uniek maakt.

Samen met onze community van honderden enthousiaste deelnemers die elkaar ondersteunen, verder helpen, samen brainstormen en netwerken. Met de aanschaf van de training koop je eigenlijk een aantal jaar aan tijd. In ongeveer 3 maanden krijg je net zoveel voor elkaar als waar je normaal waarschijnlijk meer dan 3 jaar, zo niet langer over zou doen in je eentje.

Wat kost het jou aan levenskwaliteit wanneer je blijft uitstellen?

Dit is voor mij de derde training die ik gemaakt heb over dit onderwerp en bevat ALLES dat ik de afgelopen jaren geleerd heb hierover en mijn ervaringen uit de voorgaande trainingen.

De deelnemers krijgen voldoende aandacht en LIVE online mastermind sessies waarbij mijn team en ik je vragen beantwoorden en je in break-out sessies kunt brainstormen met andere deelnemers.

Dit is kort samengevat wat we gaan doen per Module:

module 1 loslaten van je oude verhaal 1

Module 1

Loslaten van je oude Verhaal

Je kunt pas ontdekken wie je echt bent en wat je wilt als je eerst weet wie je niet bent. Hier starten we met bewustwording van alle rollen die je gespeeld hebt in je leven. Je ontdekt onbewuste patronen en je innerlijke beschermingsmechanismen die je steeds weer tegengehouden hebben om voor jezelf te kiezen. Ook maken we een start met ontdekken wie je dan wel bent, zonder je oude verhaal.

module 2 een nieuwe stevige basis

Module 2

Een nieuwe stevige Basis

Dit is je fundering. Dit is wie jij bent en hoe je vanuit het diepst van je hart in het leven wilt staan. Je claimt de verantwoordelijkheid voor je leven terug, komt in je eigen kracht, leert minder afhankelijk te worden van externe triggers en implementeert onze eerste 5 ‘Succes Principes’ in je dagelijkse leven. Na deze module ken jij jezelf stukken beter.

module 3 jouw ideale leven

Module 3

Jouw Ideale Leven

Wat is jouw waarom? Als je ‘waarom’ niet groot genoeg is, blijft je brein in de angst- en twijfelmodus zitten. Om daadwerkelijk straks een nieuwe richting in te durven slaan heb je een hele duidelijk visie nodig waarom je het gaat doen. Wat wil je echt uit je leven halen? Je leert groot te denken en het belangrijke verschil tussen doelen en verwachtingen. Na deze module kun je een duidelijk beeld voor je zien van jouw ideale leven.

module 4 jouw unieke bijdrage

Module 4

Jouw Unieke Bijdrage

Nu je een stabiele basis hebt, meer in je eigen kracht staat en een visie voor je leven hebt gaan we ontdekken wat jouw unieke talenten & unieke bijdrage aan deze wereld zijn. Twijfel je vaak over wat je echt wilt en zie je veel opties maar weet je nooit wat de juiste keuze zou zijn? Nu ga je die Helderheid wel krijgen. Door het fundament uit de eerste 3 modules ga je veel sneller zien of wat je wilt gaan doen ook aansluit bij wie je echt bent. In een stap voor stap proces kom je uiteindelijk tot een concreet statement met ‘Jouw Unieke Bijdrage’ en kun je exact formuleren welk werk bij jou past.

module 5 van idee naar business

Module 5

Van idee naar inkomen

Weten wat je unieke talenten & bijdrage zijn is leuk, maar hoe zet je dat nou om naar een inkomen? Dat is exact wat we hier gaan onderzoeken. Ben je meer geschikt als werknemer of toch ondernemer? Daar kom je achter. Daarna helpt onze methode om stap voor stap een uitvoerbaar plan te maken naar jouw droombaan of eigen onderneming. Ook leer je hoe te plannen, gefocust te blijven, prioriteiten te stellen en werken we aan een tijdsplanning die past bij jouw eigen situatie. 

module 6 creeer jouw eigen realiteit

Module 6

Creëer je eigen Realiteit

Hier zit de magie van het hele programma. Ken je het geheim van mensen als Will Smith, Oprah Winfrey, Arnold Schwarzenegger, Steve Jobs en Elon Musk? Ze praten er weinig over in het openbaar, maar vrijwel alle grote ondernemers gebruiken de wetten van de Quantumfysica. Dat gaan we jou ook leren, maar op een praktisch toepasbare en no-nonsense manier. Daarnaast onderzoeken we of er nog beperkende overtuigingen of andere mentale blokkades actief zijn die je tegenhouden om er helemaal voor te gaan en lossen we ze op. Na afronding kun je dan echt vol vertrouwen aan de slag met je nieuwe plan!

Na de training BEN je klaar om aan de slag te gaan. Je weet wat echt jouw ding is en bent klaar om een betekenisvol leven te gaan creëren, vol energie, voldoening en met financiële vrijheid. Je kent de principes van het ‘creatieproces’ en heb je de succesmindset van iemand die vanuit zijn hart werkt en niets meer in de weg staat om te slagen in zijn missie.

Ervaringen van Deelnemers

Jouw Investering

(of die van je werkgever)

Ik zie het als volgt… Je hebt een aantal opties:

1. Je doet niets. Je weet dat er een betere manier is, maar je gaat gewoon door in je oude vertrouwde leven en er verandert niets. Je blijft hopen en wachten totdat het wellicht vanzelf een keer beter wordt of dat het ‘juiste moment’ komt.

2. Je gaat op zoek naar een loopbaancoach die je ouderwetse beroepskeuzetesten laat maken, of een business coach die jou 1 op 1 gaat helpen en begeleiden. Dat laatste kan een prima optie zijn, als je al precies weet WAT je wilt, dat ook echt vanuit je hart komt en zeker weet dat je gaat ondernemen. Als je dat nog niet duidelijk hebt, heb je niets aan een dure business coach.  

3. Je gaat het zelf uitvogelen. Je gaat een enorme berg tijd verliezen en fouten maken die ik al allemaal gemaakt heb en mij jaren aan tijd en bakken met geld gekost hebben. Ik heb het pad al afgelegd en ken de valkuilen, op emotioneel, mentaal en business vlak.

Of je kunt je nu een vrijblijvend online adviesgesprek met ons aanvragen waarin we samen jouw situatie bespreken, bepalen wat je precies nodig hebt en of deze training wel of niet geschikt is voor jou.

training van werk naar passie 4
training van werk naar passie 1
training van werk naar passie 3
training van werk naar passie 2

Vermelde prijzen zijn exclusief btw. Betaling in termijnen is mogelijk.

VEELGESTELDE VRAGEN

Gaat dit voor mij wel werken, ik heb al zoveel geprobeerd?

We hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om alle ervaringen die we hebben gehad met honderden mensen die in een soortgelijke situatie zitten te systematiseren. Dit programma is geen oppervlakkige cursus, maar een diepgaand proces naar jezelf, zodat we alle blokkades die er eerder voor zorgden dat je niet verder kwam bewust kunnen maken en oplossen.

We hebben vele tienduizenden Euro’s uitgegeven aan onderzoek en onze eigen opleiding, om de meest effectieve methodes die er zijn op het gebied van zelfontwikkeling samen te brengen.

Als jij een commitment naar jezelf kunt maken om er helemaal voor te gaan, dan doen wij dat ook en gaat dit proces voor je werken.

Welke resultaten kunnen jullie garanderen?

We begrijpen dat je op zoek bent naar een stukje zekerheid dat je nu de juiste keuze maakt. Maar besef dat er geen echte zekerheid is en dat altijd wanneer je iets nieuws gaat doen, het resultaat onbekend is. Totdat je het daadwerkelijk gedaan hebt.

We kunnen de toekomst niet voorspellen en kunnen je daarom geen garantie geven over het resultaat, dat zou ook niet eerlijk zijn.

Dat gezegd hebbende, wij gaan er volledig voor om jou te helpen om voor het einde van het programma niet alleen jouw Passie, Jouw unieke Bijdrage glashelder geformuleerd te hebben, maar ook je blokkades te overwinnen, jou in je kracht te zetten en een concreet plan op te stellen voor je volgende stappen.

Dat deze resultaten mogelijk zijn kun je zien in de referenties van onze deelnemers op deze pagina.

Is dit een online training of coaching?

Het trainingsmateriaal wordt online tot beschikking gesteld in een leeromgeving en daarnaast werk je samen met een coach.

Doordat je het trainingsmateriaal en de bijbehorende opdrachten al zelfstandig door kunt werken hoeft je coach veel minder tijd te besteden aan uitleg, maar kun je met hem/haar heel gericht werken aan het thema waar je mee bezig bent of aan de blokkades die onderweg tegenkomt.

Waar vind de coaching plaats?

De gesprekken met je coach vinden plaats op de locatie van je coach of online via videogesprekken. Wij koppelen je aan een coach die het beste bij je past en natuurlijk kun je je voorkeur voor live of online kenbaar maken.

Worden er eisen gesteld aan mijn vooropleiding?

Er worden geen harde eisen gesteld aan je opleidingsniveau en werkervaring om het traject te kunnen volgen. Wel verwachten we tenminste een HBO denkniveau met een goed zelfreflecterend vermogen. Bij twijfel bepalen we in een oriëntatiegesprek of het traject voor jou geschikt is.

Ik heb al een idee welke richting ik op wil, heb ik dit programma wel nodig?

In ons adviesgesprek gaan we dieper in op jouw situatie en bespreken we hoever je al bent, wat je al gedaan hebt en wat je nu nodig hebt. Mocht je al weten welke richting je op gaat, dan kun je wellicht in een andere fase van het programma instappen.

Wat is de studiebelasting?

Je kunt rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 3 tot 5 uur per week. Met sommige delen van het traject zul je meer tijd kwijt zijn dan met andere, maar wanneer je gemiddeld 3 tot 5 uur per week hiervoor vrij maakt, doorloop je het traject in het normale tempo.

Hoe krijg ik toegang tot het studiemateriaal?

Je hebt toegang tot het studiemateriaal via onze digitale leeromgeving waarop je kunt inloggen via de link rechtsboven op de homepage (www.maakjouwimpact.nl). Je hebt ook na afronding onbeperkt toegang tot het materiaal. In het geval dat we in de toekomst met het traject stoppen krijg je de kans om alles te downloaden voordat de leeromgeving offline gehaald wordt. De leeromgeving bevindt zich op een betrouwbaar platform dat meer dan 99,9% van de tijd bereikbaar is. Mocht er onverhoopt toch een storing van langer dan 72 uur plaatsvinden op het platform, dan zorgen we ervoor dat je op een alternatieve manier toegang krijgt tot het leermateriaal.

Moet ik nog extra studiemateriaal aanschaffen?

Nee, alles is inclusief. Alle materiaal wordt digitaal ter beschikking gesteld via de digitale leeromgeving. Wel kan er in individuele gevallen optioneel verdiepend lees en videomateriaal van externe partijen worden aanbevolen

Krijg ik een diploma/certificaat?

Na succesvolle afronding ontvang je inderdaad een certificaat van deelname van ons

Klaar voor jouw volgende stap?

Enkele van onze opdrachtgevers
rabobank logo
abnamro logo
Logo philips
Capgemini Logo
rijksoverheid logo

Onze missie

Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Makers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een verschil in de wereld te gaan maken.

 

Impact-makers zoals angelique daphne ilonka inge lia melvin michel Nicole Peter

eBook Downloaders

Videotraining deelnemers

Deelnemers NU in traject

Gemiddelde Klantbeoordeling

Passion. Power. Presence. Profit.

Ontdek wat je écht wilt, transformeer jezelf op mentaal, emotioneel & spiritueel vlak en zet je Passie om naar inkomen & vrijheid

Pin It on Pinterest