START 9 SEPTEMBER 2023

The Foundation

Goed opgeleid, goede baan, toch niet happy?

Laat het verleden los, vind je échte passie, overwin je twijfels en start voor jezelf met een praktisch en haalbaar idee voor een eigen bedrijf

JE REIS NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST BEGINT MET EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING. WANT BIJ ONS BEN JE GEEN NUMMER.

 

rtl z
rijksoverheid
rabobank
philips
capgemini
abn amro

Het is tijd voor vrijheid.

vind voldoening in je werk, rust in je kop en vertrouwen in toekomst

Het knaagt al een tijd aan je. Het gevoel dat er méér in het leven zit. En meer in JOU.

Je voelt steeds vaker onrust en frustratie op je werk. Je irriteert je aan je leidinggevenden en de interne politiek. Je wilt iets anders, iets doen met al die energie die je hebt.

Diep van binnen weet je dat je bakken potentieel hebt en dat je voor meer bestemd bent. Maar het lijkt er maar niet uit te komen.

En de tijd tikt maar door.

Je bent veel gegroeid de laatste tijd. Misschien ben je al bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit. Of is het gewoon tijd voor iets nieuws. 

Je huidige werk past niet langer bij wie je daadwerkelijk bent. Je zoekt Spanning. Uitdaging. Vervulling. Vrijheid.

Je wilt opstaan met vuur in je buik en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel in slaap vallen. Je wilt je eigen passie & missie vinden en voor jezelf beginnen. Zodat je van nu af aan je eigen toekomst kunt creëren.

Je wilt mensen helpen en de wereld een betere plek maken. Maar welk van je 100 ideeën heeft het meeste potentie? En hoe creëer je een eigen bedrijf dat niet alleen je passie is, maar waar je ook goed mee kunt verdienen?

Maakjouwimpact salesPage05 Bewerkt

Herken je dit?

 • Je bent goed opgeleid, hebt een prima baan of werkt als zzp’er, en vanaf de buitenkant heb je het allemaal voor elkaar. Maar toch mist er iets.
 • Je bent er klaar mee om voor een baas te werken en wilt het liefst voor jezelf beginnen
 • Je wéét dat er veel meer in je zit
 • Je bent al bezig met zelfontwikkeling via boeken, workshops, coaching, opleidingen of retreats
 • Je heb steeds weer andere ideeën over wat je kunt gaan doen, maar kunt niet kiezen en blijft daardoor uitstellen
 • Het is tijd voor transformatie, niet nog meer informatie, ebooks, webinars, testjes, online cursussen en noem maar op
 • Je wilt vrijheid, voldoening, succes en zingeving ervaren

“Voor het traject werd ik echt geleefd en zat ik vast in mijn werk. Ik wist dat het roer om moest, maar niet hoe ik dat moest aanpakken.”

— Patricia van Sintruijen
Mijn verhaal

Even voorstellen.

Ik ben Bas Smeets, oprichter en CEO van Maak Jouw Impact. En ik heb precies hetzelfde meegemaakt als jij.

Negen jaar lang had ik een op papier fantastische commerciële functie in het internationale bedrijfsleven. Maar het voelde of ik vastzat in een gouden kooi. In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest. Vanaf dat moment startte mijn zoektocht naar mezelf en naar het échte doel van mijn leven.

Ik begon aan een lang pad van zelfonderzoek en volgde intensieve coachingstrajecten en opleidingen in psychologie, loopbaancoaching, NLP, hypnose, EFT (tapping), mindfulness, spiritualiteit, ademwerk en zelfs sjamanisme. Ik ging in opleiding bij de beste businesscoaches ter wereld en heb me in alle facetten van beginnend ondernemerschap verdiept.

Uit dit pad werd een diep verlangen geboren mensen een stappenplan te geven om hun unieke bijdrage te vinden en neer te zetten in de wereld. In 2011 starte ik mijn eerste coachingspraktijk en sindsdien heb ik duizenden mensen geholpen om hun passie te vinden en succesvol te leven. Mensen die, net zoals jij, wisten dat er meer in hen zat. Ze hadden alleen de juiste structuur nodig om het naar buiten te laten komen.

bas smeets
Bas Smeets

Jouw Trainer & Mentor

Maakjouwimpact salesPage07 Bewerkt
Herkenbaar?

Hier liep ik tegenaan

 • Ik was gefrustreerd in mijn baan. Ik had het gevoel dat ik tegen een muur aan liep. Ik was geïrriteerd door de interne politiek en voelde me niet gewaardeerd.
 • Ik was onzeker over wat ik nou echt wilde. Ik had wel ideeën, maar die veranderden constant en er kwamen er steeds meer bij – en ondertussen kreeg ik niks voor elkaar.
 • Ik twijfelde of ik mijn geld wel kon verdienen als ondernemer. Is het financieel haalbaar? Zitten mensen wel op mij en mijn concept te wachten? 
 • Het voelde alsof ik één voet op de rem en één voet op de gaspedaal had. Ik voelde enorm veel drive, maar ook dat ik helemaal leegliep in mijn baan.
 • Ik had geen gelijkgestemden in mijn omgeving die net zo dachten als ik, en die ook meer uit het leven wilden halen.

Ik heb alles geprobeerd.

maar DIT WERKTE IN ELK GEVAL ALLEMAAL NIET.
 • Browsen op vacaturesites – Er was gewoon niets waarvan ik dacht “Dit is het!”
 • Loopbaancoaching – Traditionele loopbaancoaching bleek oppervlakkig. Ik had het gevoel dat ik in een hokje werd gestopt. De uitkomst was heel breed en ‘Ik moest maar gewoon eens wat proberen.’
 • Met vrienden brainstormen – Iedereen had wel een idee wat bij mij zou passen, maar hierdoor ging ik alleen maar méér twijfelen.
 • Allerlei opleidingen volgen – Ik volgde training in o.a. NLP en hypnose. Maar het gaf me nog steeds geen concreet idee over wat ik daarmee wilde gaan doen.
 • Zomaar een bedrijf starten – Ik begon ooit een social media agency en daarna een website die tickets voor feesten verkocht. Beiden kostten me veel energie en liepen niet, omdat mijn hart er niet in zat.

“Na 18 jaar loondienst ben ik een vrij mens. Ontzettend spannend, maar tegelijkertijd voelt het alsof ik de Postcodeloterij heb gewonnen!”

— Brigitte

De oplossing:
Identity-Driven Entrepreneurship

word de persoon die je wilt zijn, zodat je kunt gaan doen wat je hoort te doen

Gebaseerd op 10+ jaar ervaring, uitgebreid onderzoek onder 3000+ Nederlandse ondernemers en de honderden ondernemers die we hebben geholpen hun eigen succesvolle bedrijf op te zetten hebben we een unieke methode ontwikkeld die alle bovenstaande obstakels in één keer oplost: Identity-Driven Entrepreneurship (IDE). Deze methode zorgt ervoor dat je:

9

Jezelf betert leert kennen dan ooit tevoren

9

Razendsnel ontdekt wat jouw passie en richting is

9

Zelfvertrouwen ervaart & met kracht aan de slag gaat

9

Zeker weten dat je wél de juiste keuze maakt

Identity-Driven Entrepreneurship helpt je om jouw uniek ondernemers-DNA te ontgrendelen. Het geeft je een glashelder beeld van jouw identiteit als persoon en als ondernemer. Je krijgt inzicht in je levensmissie, talenten, ideale werkomgeving, hoe je besluiten neemt, of je beter alleen of in een team kunt worden en nog veel meer. We doen dit aan de hand van o.a. BG5 (zakelijk Human Design). We hebben onze methode ontwikkeld in samenwerking met Linda Brandwijk, dé #1 expert in Nederland op dit gebied. Dit maakt Identity-Driven Entrepreneurship compleet uniek in Nederland en België.

The Foundation – Fortune Favors the Bold

De Transformaties van Michel & Melvin

SEPTEMBER 2023

The Foundation

Ervaar een radicale carrièretransformatie
in 3 maanden

The Foundation is niet voor iedereen. Het is een exclusief programma voor aanpakkers die hun echte passie willen vinden en omzetten naar een haalbaar bedrijfsidee en eerste klanten. Niet uit hustle, maar uit flow en vrijheid.

In 3 maanden ontdek je via de IDE Methode jouw unieke bijdrage en bedrijfsconcept voor een dienstverlenende business die 100% past bij wie jij in je kern bent. EN waar klanten op zitten te wachten, zodat je grote idee ook echt gaat slagen.
En je doet het niet alleen. Je gaat dit avontuur aan met een groep gelijkgestemden en onder leiding van Bas Smeets en een team aan experts.

The Foundation is voor mensen die van dromen naar doen willen gaan. Ben jij er klaar voor?

LIVE
IMPACT
SESSIES

Foundation Product Mockup 1

klaar met excuses?

JE REIS NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST BEGINT MET EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING. WANT BIJ ONS BEN JE GEEN NUMMER.

 

Het programma

Your mission… if you choose to accept it.

The Foundation is een transformatie avontuur naar jezelf en jouw unieke business concept,
bestaande uit 6 missies die je met een groep gelijkgestemden aangaat.

Maakjouwimpact programma01

Unlock je Ondernemers DNA (The Basics)

Slagen in een nieuwe richting staat of valt bij een stevige basis. In deze missie onderzoek je wie jij bent en wat jou drijft als mens en als toekomstig ondernemer.

Maakjouwimpact programma02

Unlock je Ondernemers DNA (Advanced)

Aan de hand van BG5 (zakelijk Human Design) duik je in jouw chart en ontdek je onder andere jouw meest optimale manier van werken en wat voor soort ondernemerschap bij je past. Get ready for some magic!

Maakjouwimpact programma03

Het Gouden Bedrijfsidee

In deze missie ontdek je jouw unieke bijdrage, je businessmodel en de markt/niche die bij je past. Dit is waar jouw talenten, drive en uitdagingen samenkomen met je toekomstige aanobd.

Maakjouwimpact programma04

Valideren & Big Marketing Idea

Valideer je concept in de praktijk, zodat je zeker weet dat klanten op jouw aanbod zitten te wachten. Ook werk je aan je positionering en boodschap die je wilt uitstralen in je marketing.

Maakjouwimpact programma05

Maak jouw Onweerstaanbare Aanbod

Je maakt je eerste opzet voor een product/dienst die je klanten niet kunnen weerstaan. Je besluit wat je precies aanbiedt, hoe je het overbrengt en wat het kost.

Maakjouwimpact programma06

Win je eerste klanten

Je ontwikkelt een strakke pitch, leert verkopen zonder dat het als verkopen voelt, werkt jouw LEAN businessplan uit en gaat je eerste klanten winnen. Want een plan is niks zonder actie!

Ga je het aan?

Dit krijg je

alles om je bedrijfsidee op te zetten in 3 maanden
cb983ec4ef32c83f4306190a216397c7

6 Missies

Je loopt op gestructureerde wijze door de IDE Methode, met uitgebreide trainingsvideo’s, opdrachten, challenges & workshops. Zo weet je altijd precies waar je aan moet werken.
implementatie

Implementatie workshops

Elke 2 weken op zaterdagochtend doen we een implementatie workshop met de groep. Geen suf vragenuurtje, maar implementatie, brainstormen en direct feedback. 

Community

Community

Je volgt het traject met een groep gelijkgestemden. Verbind, netwerk en werk samen met andere future entrepreneurs die in dezelfde fase zitten als jij.
levenslangetoegang

Levenslang toegang tot de content

Kijk de on-demand content zo vaak terug als je wilt, zodat je kunt blijven groeien.
samen

Buddy System

Je hebt elke week een check-in moment met een accountability buddy om je motivatie hoog te houden en andere startende ondernemers te leren kennen.
events

Uitnodiging voor exclusieve events

Je ontvangt exclusieve uitnodigingen voor onze live Community Events. Bouw je netwerk, vind nieuwe vrienden en leer over ondernemerschap, zelfontwikkeling & spiritualiteit.
invitation

Vervolg je reis

Bij succesvolle afronding ontvang en nadat je jouw bedrijfsconcept gevalideerd hebt met eerste klanten zijn er talloze mogelijkheden om samen met ons en je inmiddels bevriende groepsleden door te groeien naar het volgende level.

Ervaringen

van eerdere deelnemers

“Het mooiste
cadeau dat je jezelf
kunt geven.” 

— MARJON BELTMAN

KIES JIJ NU EENS VOOR JEZELF?

Investering

€ 3497 excl. 21% BTW
of 6 termijnen van  € 639

Voor deze prijs krijg 1 jaar lang volledige toegang tot het hele live traject. Mis je een keer een Impact Sessie? Of was je nog niet helemaal klaar voor een bepaalde missie? Je kunt natuurlijk de opname terugkijken, maar nog beter: je woont gewoon de live sessie bij tijdens de volgende ronde!

The Foundation loopt 3 keer per jaar. Dat wil zeggen dat je het traject in principe 3 keer zou kunnen doorlopen als je dat wilt. Wij geven ALLES om jou te laten slagen, jij ook?

JE REIS NAAR EEN NIEUWE TOEKOMST BEGINT MET EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING. WANT BIJ ONS BEN JE GEEN NUMMER.

 

Klaar om te gaan doen wat je al veel langer van binnen voelt?

Mis het niet!

WE STARTEN 9 SEPTEMBER

“In drie maanden helder wie ik ben, wat ik wil gaan doen en de drive met het zelfvertrouwen dat het gaat lukken!”

— PIETA VAN DER MOLEN

Veelgestelde vragen.

Wanneer begint The Foundation?

De volgende groep gaat op 9 september 2023 van start. De gezamelijke sessies via Zoom vinden altijd op zaterdagochtend van 10:00 – 12:00 plaats en worden ook opgenomen. De voorlopige data zijn: 9 & 23 september, 7 & 21 oktober, 4 & 18 november, 2 december.

Moet ik al weten wat voor bedrijf ik wil beginnen?

Nee, dat is niet nodig. Sommige deelnemers hebben al een idee dat nog niet heel concreet is, anderen hebben heel veel ideeën en kunnen niet kiezen. Het is wel belangrijk dat je iets als kennisondernemer of aanbieder van diensten zoals coaching, consulting, training, etc wilt gaan doen . Als je een fysiek product wil ontwikkelen of bijvoorbeeld een restaurant of B&B wilt starten, dan is dit niet het juiste programma voor jou.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?
Houd rekening met een tijdsinvestering van zo’n 5 uur per week. Raak je onverhoopt achterop? Je hebt een jaar lang toegang tot alle live sessies, dus je kunt de implementatie workshops bij een volgende ronde inhalen.
Zijn de kosten zakelijk aftrekbaar?

Yes! Zelfs als je nog niet ingeschreven staat bij de KVK, dan kun je de kosten (incl. btw) met terugwerkende kracht aftrekken zodra je je bedrijf start.

Krijg ik ook 1-op-1 coaching?

Bij The Foundation zit geen 1-op-1 begeleiding.  The Foundation is zo opgezet dat je alles krijgt dat je nodig hebt om de onderzoeksfase en fundering van je bedrijf te voltooien. Inclusief support! Tijdens de Impact Sessions kun je al je vragen kwijt, krijg je feedback en kun je brainstormen met je mede-ondernemers.

Wel kun je optionele 1 op 1 sessies bij boeken. Interesse in volledige 1-op-1 mentorships? Mail dan even naar [email protected]

Wat er er anders aan Maak Jouw Impact?

Je wordt bij ons straks niet alleen een (goede) ondernemer, maar ook een betere versie van jezelf. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je drijfveren zijn, je conditionering en je gedrag. De filosofie achter onze methode Identity Driven Entrepreneurship is uniek en vind je nergens anders in Nederland en België. Je gaat weer in jezelf geloven, wordt uitgedaagd om je oude shit achter je te laten en eindelijk te gaan doen in plaats van alleen maar te dromen. Samen met liefdevolle support van het team en een groep gelijkgestemden die elkaar scherp houden.

Pin It on Pinterest