Maak Jouw Impact

DE DEUREN ZIJN GESLOTEN

The Foundation

Bouw in 3 maanden
een ijzersterk bedrijfsidee.

Bouw in 12 weken een gevalideerd & haalbaar business concept voor een bedrijf dat 100% past bij wie je écht bent. Zelfs als je twijfelt over je richting of als je idee ‘niet realistisch’ is!

MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST EN ONTVANG ALS EERSTE EEN EXCLUSIEF AANBOD WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN.

 

START SEPTEMBER 2023
MAX. 30 DEELNEMERS
rtl z
rijksoverheid
rabobank
philips
capgemini
abn amro

Word eigen baas in 2023.

vind voldoening in je werk, vuur in je buik & vertrouwen in de toekomst

Het knaagt al een tijd aan je. Het gevoel dat er méér in het leven zit. En meer in JOU.

Je voelt onrust en frustratie op je werk. Je irriteert je aan je leidinggevenden en de interne politiek. Je wilt iets betekenen, iets doen met al die energie en passie die je hebt. Maar je loopt tegen een muur aan. Je krijgt niet de kans om te groeien en jezelf te bewijzen. Je goede ideeën verdwijnen in een zee van rode tape. En je wordt moedeloos van de zoveelste meeting zonder resultaat. Dit is toch niet alles wat het leven te bieden heeft?

Diep van binnen weet je dat je bakken potentieel hebt en dat je voor meer bestemd bent.
Maar het lijkt er maar niet uit te komen.
En de tijd tikt maar door.

Je bent veel gegroeid de laatste tijd. Misschien ben je de afgelopen tijd intensief bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling of spiritualiteit. Of is het gewoon tijd voor iets nieuws. En je weet: je leven is te klein voor je geworden.

Je huidige werk past niet langer bij wie je daadwerkelijk bent. Je wilt opeens andere dingen uit je werk als geld. Spanning. Uitdaging. Vervulling. Vrijheid. Je verlangt naar iets waar je al je creativiteit en potentieel in kwijt kunt.

Je wilt opstaan met vuur in je buik en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel in slaap vallen. Je wilt je eigen missie vinden en voor jezelf beginnen. Zodat je van nu af aan je eigen toekomst kunt creëren.

Je wilt mensen helpen en de wereld een betere plek maken. Maar welk van je 100 ideeën heeft het meeste potentie? En hoe creëer je een eigen bedrijf dat niet alleen je passie is, maar waar je ook goed mee kunt verdienen?

Maakjouwimpact salesPage05 Bewerkt

Herken je dit?

 • Je bent goed opgeleid, hebt een prima baan, en vanaf de buitenkant heb je het allemaal voor elkaar. Maar toch mist er iets.
 • Je bent er klaar mee om voor een baas te werken en wilt voor jezelf beginnen
 • Je hebt grote dromen en wéét dat er veel meer in je zit
 • Je hebt een enorme drive en passie die eruit moet, maar je weet niet hoe
 • Je bent al een tijd bezig met zelfontwikkeling via boeken, workshops, opleidingen of retreats
 • Je heb zoveel ideeën over wat je kunt gaan doen, maar kunt niet kiezen en blijft daardoor uitstellen
  Een rol als dienstverlenende kennisondernemer past het best bij je – coach, trainer, consultant, therapeut, mentor of aanbieder van (online) diensten
 • Je wilt vrijheid, voldoening, succes en zingeving ervaren

“Voor het traject werd ik echt geleefd en zat ik vast in mijn werk. Ik wist dat het roer om moest, maar niet hoe ik dat moest aanpakken.”

— Patricia van Sintruijen
Mijn verhaal

Even voorstellen.

Ik ben Bas Smeets, oprichter en CEO van Maak Jouw Impact. En ik heb precies hetzelfde meegemaakt als jij.

Negen jaar lang had ik een op papier fantastische commerciële functie in het internationale bedrijfsleven. Maar het voelde of ik vastzat in een gouden kooi. In 2010 maakte ik de beslissing dat het roer om moest. Vanaf dat moment startte mijn zoektocht naar mezelf en naar het échte doel van mijn leven.

Ik begon aan een lang pad van zelfonderzoek en volgde intensieve coachingstrajecten en opleidingen in psychologie, loopbaancoaching, NLP, hypnose, EFT (tapping), mindfulness, spiritualiteit, ademwerk en zelfs sjamanisme. Ik ging in opleiding bij de beste businesscoaches ter wereld en heb me in alle facetten van beginnend ondernemerschap verdiept.

Uit dit pad werd een diep verlangen geboren mensen een stappenplan te geven om hun unieke bijdrage neer te zetten in de wereld. In 2011 starte ik mijn eerste coachingspraktijk en sindsdien heb ik duizenden mensen geholpen om hun passie te vinden en te leven. Mensen die, net zoals jij, wisten dat er meer in hen zat. Ze hadden alleen de juiste structuur nodig om het naar buiten te laten komen.

bas smeets
Bas Smeets

CEO, trainer & ervaringsdeskundige

Maakjouwimpact salesPage07 Bewerkt
Herkenbaar?

Hier liep ik tegenaan

 • Ik was gefrustreerd in mijn baan. Ik had het gevoel dat ik tegen een muur aan liep. Ik was geïrriteerd door de interne politiek en voelde me niet gewaardeerd.
 • Ik was onzeker over wat ik nou echt wilde. Ik had wel ideeën, maar die veranderden constant en er kwamen er steeds meer bij – en ondertussen kreeg ik niks voor elkaar.
 • Ik twijfelde of ik mijn geld wel kon verdienen als ondernemer. Is het financieel haalbaar? Zitten mensen wel op mij en mijn concept te wachten? Droom ik niet te groot?
 • Het voelde alsof ik één voet op de rem en één voet op de gaspedaal had. Ik voelde enorm veel drive, maar ook dat ik helemaal leegliep in mijn baan.
 • Ik had geen gelijkgestemden in mijn omgeving die net zo dachten als ik, en die ook meer uit het leven wilden halen.

Ik heb alles geprobeerd.

maar DIT WERKTE IN ELK GEVAL ALLEMAAL NIET.
 • Browsen op vacaturesites – Er was gewoon niets waarvan ik dacht “Dit is het!”
 • Loopbaancoaching – Traditionele loopbaancoaching bleek oppervlakkig. Ik had het gevoel dat ik in een hokje werd gestopt. De uitkomst was heel breed en ‘Ik moest maar gewoon eens wat proberen.’
 • Met vrienden brainstormen – Iedereen had wel een idee wat bij mij zou passen, maar hierdoor ging ik alleen maar méér twijfelen.
 • Allerlei opleidingen volgen – Ik volgde training in o.a. NLP en hypnose. Maar het gaf me nog steeds geen concreet idee over wat ik daarmee wilde gaan doen.
 • Zomaar een bedrijf starten – Ik begon ooit een social media agency en daarna een website die tickets voor feesten verkocht. Beiden kostten me veel energie en liepen niet, omdat mijn hart er niet in zat.

“Na 18 jaar loondienst ben ik een vrij mens. Ontzettend spannend, maar tegelijkertijd voelt het alsof ik de Postcodeloterij heb gewonnen!”

— Brigitte

Lees meer ervaringen →

Nederland heeft steeds meer ondernemers

Maar zijn ze ook happy?

Steeds meer mensen starten hun eigen bedrijf. In 2022 was 17% van de beroepsbevolking ondernemer – een stijging van maar liefst 7% ten op zichtte van 2021!

Feit is echter dat een groot deel nog steeds niet gelukkig is of zo hard aan het hustlen is om hun idee te laten slagen dat ze richting burn-out gaan.

De meeste startende ondernemers bouwen het verkeerde bedrijf. Ze kiezen te snel, gaan voor iets dat een grote opportunity lijkt, of zien een gat in de markt – om er later achter te komen dat het helemaal niet hun echte passie is. Als je aan zo’n bedrijft werkt is elke dag weer een gevecht om het te laten slagen. Terwijl dat juist is waar je van af wilde.

MaakJouwimpact statistiek
Nederland is wereldwijd het op één na meest ondernemersvriendelijke land.
bron: ministerie van economische zaken & klimaat

Waarom veel mensen
het verkeerde bedrijf beginnen

Do this instead

Je werk moet volledig aansluiten bij wie je bent. Logisch – anders is er altijd een stuk van jezelf dat van 9 tot 5 in de koelkast moet. Een totale non-starter als je iemand bent die alles uit het leven wilt halen.

Maar wie ben je eigenlijk? Je bent niet je baan, je werkervaring of je opleiding. En ook niet je sociale conditionering of wat je meegekregen hebt in je opvoeding of cultuur.

De meeste mensen identificeren zich deels of volledig met hun werk. We zeggen “Ik ben projectmanager” of “ik ben duikleraar”. Met als gevolg dat we het lastig vinden om deze labels los te laten wanneer we op zoek gaan naar een nieuwe richting.

Pas wanneer je je oude overtuigingen kunt doorzien en loslaten komt er echte helderheid over wat je wilt in je leven. En pas wanneer je weet wie je werkelijk bent, kom je erachter wat je echte passie en purpose zijn. Of zoals wij het noemen: Jouw Unieke Bijdrage om de wereld een beetje mooier te maken – voor jezelf en voor anderen.

De oplossing:
Identity-Driven Entrepreneurship

voor alle high achievers, changemakers & ondernemers die nog in de kast zitten

Gebaseerd op 10+ jaar ervaring, uitgebreid onderzoek onder 3000+ Nederlandse ondernemers en de honderden ondernemers die we hebben geholpen hun eigen succesvolle bedrijf op te zetten hebben we een unieke methode ontwikkeld die alle bovenstaande obstakels in één keer oplost: Identity-Driven Entrepreneurship (IDE). Deze methode zorgt ervoor dat je:

9

Jezelf betert leert kennen dan ooit tevoren

9

Razendsnel ontdekt wat jouw unieke bijdrage is

9

Zelfvertrouwen ervaart & met kracht gaat ondernemen

9

Zeker weten dat je wél de juiste keuze maakt

Identity-Driven Entrepreneurship helpt je om jouw uniek ondernemers-DNA te ontgrendelen. Het geeft je een glashelder beeld van jouw identiteit als persoon en als ondernemer. Je krijgt inzicht in je levensmissie, talenten, ideale werkomgeving, hoe je besluiten neemt, of je beter alleen of in een team kunt worden en nog veel meer. We doen dit aan de hand van o.a. BG5 (zakelijk Human Design). We hebben onze methode ontwikkeld in samenwerking met Linda Brandwijk, dé #1 expert in Nederland op dit gebied. Dit maakt Identity-Driven Entrepreneurship compleet uniek in Nederland en België.

The Foundation – Fortune Favors the Bold
SEPTEMBER 2023

The Foundation

Bouw in 3 maanden een ijzersterk bedrijfsidee

The Foundation is een programma voor changemakers die het bedrijf van hun dromen willen manifesteren. Niet uit hustle, maar uit flow en vrijheid.

In 3 maanden ontdek je via de IDE Methode jouw unieke bijdrage en bedrijfsconcept voor een dienstverlenende business die 100% past bij wie jij in je kern bent. EN waar klanten op zitten te wachten, zodat je grote idee ook echt gaat slagen.
En je doet het niet alleen. Je gaat dit avontuur aan met een groep gelijkgestemden en onder leiding van Bas Smeets en een team aan experts.

The Foundation is voor mensen die van dromen naar doen willen gaan. Ben jij er klaar voor?

Live
Business
traject

Foundation Product Mockup 1

klaar met excuses?

MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST EN ONTVANG ALS EERSTE EEN EXCLUSIEF AANBOD WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN.

 

START SEPTEMBER 2023
MAX. 30 DEELNEMERS

Het programma

Your mission… if you choose to accept it.

The Foundation is een reis naar jouw unieke business concept,
bestaande uit 6 missies die je met een groep vooroplopers aangaat.

Maakjouwimpact programma01

Unlock je Ondernemers DNA (The Basics)

Een succesvol bedrijf staat of valt bij een stevige basis. In deze missie onderzoek je wie jij bent en wat jou drijft als mens en als ondernemer.

Maakjouwimpact programma02

Unlock je Ondernemers DNA (Advanced)

Aan de hand van BG5 (zakelijk Human Design) duik je in jouw chart en ontdek je jouw meest optimale manier van werken & communiceren naar je klant. Get ready for some magic!

Maakjouwimpact programma03

Het Gouden Bedrijfsidee

In deze missie ontdek je jouw unieke bijdrage, je businessmodel en de markt/niche die bij je past. Dit is waar jouw talenten, drive en uitdagingen samenkomen met je toekomstige aanobd.

Maakjouwimpact programma04

Valideren & Big Marketing Idea

Valideer je concept in de praktijk, zodat je zeker weet dat klanten op jouw aanbod zitten te wachten. Ook werk je aan je positionering en boodschap die je wilt uitstralen in je marketing.

Maakjouwimpact programma05

Maak jouw Onweerstaanbare Aanbod

Je maakt je eerste opzet voor een product/dienst die je klanten niet kunnen weerstaan. Je besluit wat je precies aanbiedt, hoe je het overbrengt en wat het kost.

Maakjouwimpact programma06

Win je eerste klanten

Je ontwikkelt een strakke pitch, leert verkopen zonder dat het als verkopen voelt, werkt jouw LEAN businessplan uit en gaat je eerste klanten winnen. Want een plan is niks zonder actie!

Ga je het aan?

Dit krijg je

alles om je bedrijfsidee op te zetten in 3 maanden
cb983ec4ef32c83f4306190a216397c7

6 Missions

Je loopt op gestructureerde wijze door de IDE Methode, met uitgebreide trainingsvideo’s, opdrachten, challenges & workshops. Zo weet je altijd precies waar je aan moet werken.
implementatie

Implementatie workshops

Elke 2 weken op zaterdagochtend doen we een implementatie workshop met de groep. Hier kun je vragen stellen en brainstormen over je ideeën. Zo zorg je ervoor dat je de opgedane kennis succesvol implementeert en vooruit blijft gaan.
Community

Community

Je volgt het traject met een groep gelijkgestemden. Verbind, netwerk en werk samen met andere future entrepreneurs die in dezelfde fase zitten als jij.
levenslangetoegang

Levenslang toegang tot de content

Kijk de on-demand content zo vaak terug als je wilt, zodat je kunt blijven groeien.
samen

Buddy System

Je hebt elke week een check-in moment met een accountability buddy om je motivatie hoog te houden en andere startende ondernemers te leren kennen.
events

Uitnodiging voor exclusieve events

Je ontvangt exclusieve uitnodigingen voor onze live Community Events. Bouw je netwerk, vind nieuwe vrienden en leer over ondernemerschap, zelfontwikkeling & spiritualiteit.
invitation

Vervolg je reis

Bij succesvolle afronding ontvang je jouw persoonlijke uitnodiging voor het vervolgtraject The Launch. In deze groep high achievers en gamechangers krijg je alles om je concept en bedrijfsplan groots te gaan uitdragen.

Lifetime
Access

the foundation bonus

Plus deze bonussen

changemaker starter pack
R

High Performance Secrets – t.w.v. € 997/jaar

1 jaar toegang tot een complete resource voor je persoonlijke ontwikkeling met meditaties, mindfulness, ademsessies, traumahealing & manifestatie-technieken – die voortdurend uitgebreid wordt.

R

Van 0 Naar 100K Programma – t.w.v. € 397

Een live case study van hoe ik een nieuw bedrijfsconcept bedenk, opzet en lanceer. Succes gegarandeerd!  
R

Van Overleven Naar Leven – t.w.v. € 197 Euro

Een krachtige minitraining om uit je hoofd te gaan en weer terug in je lijf te komen en te genieten van het leven.
R

Abundance Challenge – t.w.v. € 197

Een week met 7 brainhack-sessies om in een mindset te komen waarin je succes en overvloed toelaat in je leven.

“Het mooiste
cadeau dat je jezelf
kunt geven.” 

— MARJON BELTMAN

Zakelijk
Aftrekbaar

Investering

€ 3497 excl. 21% BTW
of 6 termijnen van  € 639

Voor deze prijs krijg 1 jaar lang volledige toegang tot het hele live traject. Mis je een keer een Impact Sessie? Of was je nog niet helemaal klaar voor een bepaalde missie? Je kunt natuurlijk de opname terugkijken, maar nog beter: je woont gewoon de live sessie bij tijdens de volgende ronde!

The Foundation loopt 3 keer per jaar. Dat wil zeggen dat je het traject in principe 3 keer zou kunnen doorlopen als je dat wilt.

MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST EN ONTVANG ALS EERSTE EEN EXCLUSIEF AANBOD WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN.

 

START SEPTEMBER 2023
MAX. 30 DEELNEMERS

Na het programma heb je dit bereikt.

bedrijf starten

Je weet welk bedrijf je gaat starten

Geen twijfels meer. Niet meer voortdurend afgeleid worden door nieuwe ideeën en ‘wat als’ vragen in je hoofd. Je weet wat je wilt EN je weet dat dit past bij wie je werkelijk bent, zodat je elke dag vanuit flow en met energie aan de slag gaat.

gevalideerd bedrijfsconcept

Je hebt een gevalideerd bedrijfsconcept

Een idee is leuk, maar kun je er ook geld mee verdienen? Samen valideren we je bedrijfsconcept door middel van diepgaand onderzoek onder je toekomstige klanten. Daarna is er geen ruimte meer voor twijfel – of uitstel!

plan van aanpak

Je hebt een compleet plan van aanpak

Je hebt het hele plaatje op papier: doelgroep, aanbod, positionering, hoe je aan je klanten gaat komen, je pitch. Hoe gemakkelijk gaat het zijn om het nu daadwerkelijk uit te voeren? Met support van je nieuwe community van gelijkgestemden?

innerlijke transformatie

Je hebt een innerlijke transformatie doorgemaakt

Je bedrijf kan nooit groter zijn dan het level van je persoonlijke ontwikkeling. Je acties zijn een weerspiegeling van je zelfbeeld en wat je gelooft dat mogelijk is. Na dit traject voel je je groter en sterker, maar ook liefdevoller en bewuster. Beloofd!

Klaar om dit jaar eigen baas te worden?

Mis het niet!

WE STARTEN MIDDEN SEPTEMBER

“In drie maanden helder wie ik ben, wat ik wil gaan doen en de drive met het zelfvertrouwen dat het gaat lukken!”

— PIETA VAN DER MOLEN

Veelgestelde vragen.

Wanneer begint The Foundation?

De volgende groep gaat midden september 2023 van start. De gezamelijke sessies vinden altijd op zaterdagochtend van 10:00 – 12:00 plaats en worden ook opgenomen

Moet ik al weten wat voor bedrijf ik wil beginnen?

Nee, dat is niet nodig. Sommige deelnemers hebben al een idee dat nog niet heel concreet is, anderen hebben heel veel ideeën en kunnen niet kiezen. Het is wel belangrijk dat je iets als kennisondernemer, aanbieder van diensten of met coaching wilt gaan doen. Als je een fysiek product wil ontwikkelen of bijvoorbeeld een restaurant of B&B wilt starten, dan is dit niet het juiste programma voor jou.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?
Houd rekening met een tijdsinvestering van zo’n 5 uur per week. Raak je onverhoopt achterop? Je hebt een jaar lang toegang tot alle live sessies, dus je kunt de implementatie workshops bij een volgende ronde inhalen.
Zijn de kosten zakelijk aftrekbaar?

Yes! Zelfs als je nog niet ingeschreven staat bij de KVK, dan kun je de kosten (incl. btw) met terugwerkende kracht aftrekken zodra je je bedrijf start.

Krijg ik ook 1-op-1 coaching?

Bij The Foundation zit geen 1-op-1 begeleiding. Dankzij onze 10+ jaar ervaring weten dat dit in deze fase voor de meeste mensen overbodig is en een onnodige kostenpost is. The Foundation is zo opgezet dat je alles krijgt dat je nodig hebt om de onderzoeksfase en fundering van je bedrijf te voltooien. Inclusief support! Tijdens de Impact Sessions kun je al je vragen kwijt, krijg je feedback en kun je brainstormen met je mede-ondernemers.

Loop je toch vast? We bieden een optionele 1-op-1 Power Sessies (€200) aan met één van onze ervaren coaches voor wanneer je het écht nodig hebt.

Wat er er anders aan Maak Jouw Impact?

Je wordt bij ons niet alleen een (goede) ondernemer, maar ook een betere versie van jezelf. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je drijfveren zijn, je conditionering en je gedrag. De filosofie achter onze methode Identity Driven Entrepreneurship is uniek en vind je nergens anders in Nederland en België.

Pin It on Pinterest