SAMENWERKDAG VAN PASSIE NAAR INKOMEN

9 OKTOBER 2020

Op vrijdag 9 oktober vindt de volgende live Samenwerkdag plaats voor deelnemers aan ons Van Passie Naar Inkomen traject.

Het idee van deze dag is dat je zelfstandig aan je business werkt, waarbij ik aanwezig ben (en waarschijnlijk ook de andere teamleden) om direct met je mee te denken en je vragen te beantwoorden. 

Natuurlijk kun je ook de tijd gebruiken om te brainstormen met de andere deelnemers.

Of je nou werkt aan je product/dienst, sales funnel, prijzen of met technische zaken zoals je website of integratie van tools werkt, we kunnen je deze dag daarbij helpen.

Deze dag is gratis voor jou en ik zorg voor de lunch. 

Er is één ‘addertje 😉

Ik wil deze dag graag van jullie een aantal video referenties opnemen over het traject tot nu toe. Dit doen we heel ontspannen en je hoeft alleen maar mijn vragen te beantwoorden.

Mocht je echt niet op video willen, dan ben je ook gewoon welkom natuurlijk, maar ik zou het wel gaaf vinden als je me hierbij helpt!

Locatie: De Koffiebrandery, Daviottenweg 40, ‘s-Hertogenbosch. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook met het OV is de locatie bereikbaar.

Tijd:  Vrijdag 9 oktober van 10:00 tot 17:00. Mocht je iets later arriveren of eerder wegmoeten, dan is dat geen probleem (we houden wel rekening met je voor de lunch)

Lunch: Deze wordt door ons verzorgd. Heb je speciale dieetwensen? Laat ons dat dan uiterlijk 30 september weten per mail aan [email protected]

Meenemen: Je laptop om zelfstandig te kunnen werken en eventueel schrijfmateriaal.

Maatregelen ivm Corona:

Natuurlijk zijn we genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen ivm het Coronavirus, daarom houden we ons allemaal aan deze regels:

  • Ben je verkouden, hoest je of heb je koorts? Blijf dan thuis.
  • Bij aankomst beantwoord je een korte vragenlijst en meten we jouw temperatuur met een infrarood thermometer. Blijkt dat je temperatuur dan verhoogd is, dan mogen we je helaas niet binnen laten.
  • Gebruik de desinfecterende handgel bij binnenkomst en steeds wanneer je buiten geweest bent

Een paar dagen van te voren ontvang je nog een mailtje van ons met de laatste updates.

Om gepaste afstand te kunnen houden is er plek voor maximaal 10 deelnemers, dus meld je op tijd aan als je erbij wilt zijn.

Ik kijk er naar uit je te zien!

Bas

ps: Je mag één keer deelnemen aan deze dag. Dus als je al eerder geweest bent is het niet mogelijk om nog een keer te komen.

Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas al bereikt. Wil je op de reservelijst voor als er iemand uitvalt? Stuur ons dan een mailtje

training van werk naar passie 1

Pin It on Pinterest