INTERACTIEVE WORKSHOP

HET ROER OM.

Ontdek wat je écht graag wilt en hoe je dit omzet naar inkomen en vrijheid, ook al heb je nog geen idee waar te beginnen.

Met Bas Smeets


Wanneer: Kies zelf je datum (2 opties)

Waar: Online via Zoom (link ontvang je na registratie)

Waarom: Omdat je al lang voelt dat het anders moet

CLAIM JE GRATIS TICKET

Goed opgeleid, prima baan en toch niet happy? Het idee om iets voor jezelf te starten spreekt je aan, maar misschien lijkt het ook nog ver weg. Wat zou je kunnen doen waar je echt gelukkig van wordt en waar je energie en voldoening uit haalt? Hoe weet je of daar vraag naar is? En hoe zet je de stap van werknemer naar ondernemer als je financiële verantwoordelijkheden hebt en afhankelijk bent van je huidige inkomen? In deze workshop brengen we samen het hele pad in kaart.

Deze workshop is voor jou wanneer je...

  • Steeds minder energie en voldoening uit je baan haalt
  • Wilt ontdekken welk soort werk écht bij je past en hoe je dit omzet naar inkomen & vrijheid
  • Een kick-ass levensstijl voor jezelf wilt gaan creëren
CLAIM JE GRATIS TICKET

WAAR GAAN WE HET OVER HEBBEN?

HET ROER OM.

Met Bas Smeets

Nu aanmelden voor de Workshop is gratis
De Workshop duurt ongeveer 90 minuten

Prijs: 0 €

Waar: Online via Zoom

Wanneer: Kies je datum hieronder!

7 SEPTEMBER

Starttijd: 20:00

CLAIM JE TICKET

Niet zeker dat jij dit kunt? Dan heb ik een verhaal voor je..

Ik heb nooit gedacht dat ik voor mezelf zou beginnen. We waren vroeger thuis geen ondernemersgezin en de mindset die ik meekreeg was het bekende 'niet zeuren, hard werken, sparen voor later'.

Dat is precies wat ik gedaan heb met een goede carrière in het internationale bedrijfsleven.

Goede banen, veel reizen, prima salaris, maar ik haalde er steeds minder energie uit. Ik werd gek van de interne politiek, miste de waardering en snakte naar de vrijheid om mijn eigen ding te kunnen doen.

Maar wat? En hoe? 9 Jaar lang bleef ik doormodderen. Ik was onzeker over mezelf en dacht niet dat er andere opties voor me waren om een zelfde soort inkomen te verdienen.

Totdat ik er helemaal klaar mee was. Ik was mezelf kwijt geraakt.

Wie ben ik eigenlijk? Wat doe ik hier? Wat wil ik? Hoe kan ik gewoon lekker leven met een gevoel van vrijheid terwijl ik iets zinvols doe met mijn tijd?

Ik investeerde heel veel in mijn persoonlijke ontwikkeling, verdiepte me in NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, het Sjamanisme en persoonlijk leiderschap om mezelf terug te vinden.

In 2010 startte ik mijn eerste bedrijf en besloot ik los te komen van het 'systeem'. Ik verdiepte me in alle aspecten van het ondernemerschap en bouwde een fantastisch team om me heen.

Tegenwoordig geniet ik van het leven en ben ik ontzettend trots op de Impact die we maken op de honderden klanten die we elk jaar helpen om hetzelfde te doen.

En geloof me. Als ik het kan. Dan kun jij het ook.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom is dit gratis.... Wat is het addertje?
Er is geen addertje en het wordt ook geen verkoopverhaal. Aan het einde hoor je hoe je in aanmerking komt voor onze trajecten. Het is onderdeel van onze filosofie om onze kennis zoveel mogelijk ter beschikking te stellen aan onze doelgroep.

Hoe bereid ik me voor?
Je hoeft je niet voor te bereiden. Kom met een open mind, sta open om te leren, vooral voor nieuwe manieren en nieuwe methodes. Houd eventueel een notebook bij de hand om notities te maken.

Komt er een opname?
Nee, helaas komt er geen opname. We houden van live interactie met elkaar. Dus wanneer je geïnteresseerd bent, meld je aan en kom live naar de workshop.

Hoe weet ik zeker dat dit mijn tijd waard is?
Wanneer jij al maanden of jaren twijfelt over een carrièreswitch en wellicht iets voor jezelf gaan doen, dan is dit de allerbeste investering van je tijd die je maar kunt doen. Het is tijd voor verandering.