JOUW PERSOONLIJKE ROADMAP OM IN ÉÉN JAAR DE STAP VAN BAAN NAAR EIGEN BEDRIJF TE MAKEN, ZONDER JE INKOMEN TE VERLIEZEN EN OOK AL WEET JE NU NOG NIET WAT JE ZOU KUNNEN GAAN DOEN?

Boek hier jouw 1-op-1 Roadmap Sessie voor 97 Euro >>

🔍  Heb je er ooit over nagedacht om voor jezelf te starten? Een eigen bedrijf dat helemaal aansluit bij jouw waarden, waar jij voor staat, jouw visie, jouw talenten en wat je wilt bijdragen aan de wereld?

🔍  Heeft de huidige crisis er voor gezorgd dat je steeds meer nadenkt over de zin van het leven en je werk?

🔍  Ben je klaar met de interne politiek binnen je werkomgeving, wil je eigen keuzes kunnen maken als zelfstandige, maar weet je nog niet precies WAT je wilt gaan doen en/of hoe je de transitie veilig kunt laten verlopen?

In plaats van zomaar 'op hoop van zegen' een bedrijf te starten waarvan je niet eens zeker weet of het dat wel voor je is, is er gelukkig een veel betere, veiligere manier, ZONDER je huidige inkomen te riskeren. 

In de roadmap sessie werk je zo'n 90 minuten lang in een 1-op-1 videogesprek met een coach om in 11 stappen jouw roadmap naar vrijheid over 1 jaar uit te stippelen.

1-op-1 Roadmap Sessie via een online videocall van zo'n 90 minuten met een topcoach

✅ We werken samen in 11 stappen jouw Roadmap uit:

✅ Life assessment, visie, overtuigingen & realitycheck, invloed & omgeving, evaluatie 4P's, jouw startpunt, exit strategie uit je baan, mentoren, jouw roadmap & actieplan

✅ Je ontvangt achteraf de ingevulde assessment & roadmap in een pdf bestand 

Enkele van onze Opdrachtgevers

(onze trajecten worden regelmatig vergoed door werkgevers, uit een opleidingsbudget of als onderdeel van een vaststellingsovereenkomst)

Let op de Emails van Bas Smeets en voeg ons email adres toe aan je veilige afzenders, zodat de mail niet in je spam belandt