Passion. Power. Presence. Profit

De Impact & Inkomen Podcast

listenonspotify4
apple podcasts badge2

Aflevering #7

Van werknemer naar ondernemer: Yvette Melskens

Yvette Melskens ging richting een burn-out, zegde haar baan bij een ROC op en gaf zichzelf 4 maanden de tijd om te ontdekken wat ze nou echt wilde. Dat bleek een combinatie van haar bestaande passies. We praten over haar ontdekkingstocht, de innerlijke criticus die in de weg zat en hoe ze nu haar mooie bedrijf opzet en zelfs een eigen app ontwikkelt als single moeder met 3 kinderen.

 

Aflevering #6

Van bore-out naar passie met Rilana Maas

In deze aflevering ga ik in gesprek met Rilana Maas van bore-out Nederland. We hebben het over de symptomen van bore-out, wat je eraan kunt doen binnen je huidige werk en wanneer het tijd is om het roer om te gooien en wellicht wel voor jezelf te gaan starten. Ook deelt Rilana haar eigen bore-out ervaring.

 

Aflevering #5

Het geheim van een succesvol bedrijf

Wat is het geheim van een succesvol bedrijf? Waarom wordt de ene ondernemer succesvol en de andere niet, ook al zitten ze in dezelfde branche? Het antwoord is wellicht niet wat je verwacht.

 

Aflevering #4

Zo krijg je meer plezier in je werk

Wat voelt het tegenwoordig anders he? Verveeld, gefrustreerd of misschien wel helemaal klaar met die baan waar je vroeger zo enthousiast over was. In deze aflevering geef ik je een verrassend inzicht in de reden daarvoor en 5 praktische tips om meer plezier in je werk te krijgen. Liever lezen? Check hier het artikel.

 

Aflevering #3

Tijdmanagement tips die geen tijd kosten

In deze aflevering geef ik je een paar praktische tijdmanagement tips, die je geen tijd kosten. Want wie heeft er nou tijd om een heel boek over tijdmanagement te lezen of er een training over te volgen? Je leert wat de echte oorzaak is dat je nooit tijd genoeg hebt, zo snel afgeleid bent en wat je eraan kunt doen. Liever lezen? Hier vind je het artikel.

 

Aflevering #2

Wat is mijn Passie? Zo kom je erachter

Wat is jouw Passie? Wat is die werkrichting waar je wel energie en voldoening uit gaat halen? In deze aflevering leer je de verschillende componenten waaruit Passie bestaat en vertel ik je hoe je er voor jezelf achter komt wat jouw Passie is. Liever lezen? Hier vind je het artikel.

 

Aflevering #1

Voor jezelf beginnen naast een baan

Voor jezelf beginnen, naast een baan. Je denkt er al lang over na, maar de twijfel of het je wel zou lukken houdt je tegen. In deze aflevering geef ik je 7 belangrijke tips om over na te denken wanneer je een eigen bedrijf zou willen starten, naast je baan. Liever lezen? Hier vind je het artikel.

 

Contact

Heb je een vraag, als particulier of bedrijf?

Neem contact met ons op.

bas smeets sig dark

  Onze missie

  Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Makers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een verschil in de wereld te gaan maken.

   

  Impact-makers zoals angelique daphne ilonka inge lia melvin michel Nicole Peter

  eBook Downloaders

  Videotraining deelnemers

  Deelnemers NU in traject

  Gemiddelde Klantbeoordeling

  Enkele van onze opdrachtgevers
  rabobank logo
  abnamro logo
  Logo philips
  Capgemini Logo
  rijksoverheid logo

  Pin It on Pinterest