"EEN WATERDICHT ONTSNAPPINGSPLAN UIT JE BAAN"

VAN BAAN NAAR EIGEN BEDRIJF

Eigen baas worden iets voor jou?

Hoe ontdek je wat ECHT jouw ding is en creëer je een betekenisvol leven dat meer energie, voldoening en financiële vrijheid Oplevert, zonder je te laten leiden door onzekerheid en de angst om te falen?

Met Bas Smeets


Wat: Online workshop van 2 uur

Wanneer: Kies zelf hieronder je datum

Waar: Online via Zoom (link ontvang je na aanmelding)

Waarom: Omdat je al lang voelt dat het anders moet

BEKIJK WORKSHOP DATA

DOEL VAN DE WORKSHOP


Jouw echte passie vind je niet op google of een vacaturesite. Ik laat je een compleet nieuwe manier zien die wél werkt, waarmee je ontdekt wat je echt wilt en hoe je dat omzet naar een gevalideerd bedrijfsidee waar klanten op zitten te wachten.

VOOR WIE?

Je bent al een tijdje bezig met zelfontwikkeling en droomt ervan om iets voor jezelf te gaan doen als dienstverlenende of kennisondernemer, zoals coach, consultant, trainer, therapeut, mentor of aanbieder van online programma's. Maar wat precies? Hoe maak je het concreet en weet je zeker dat het de juiste keuze is?

ONZE VISIE

Een wereld waarin iedereen zijn eigen vrijheid kan creëren en via zijn of haar missie de wereld een betere plek maakt.


Verspil je tijd niet langer aan constant dromen, nadenken, twijfelen en afgeleid worden door zaken die je weg houden van je eigen levensgeluk. Krijg een strategie die zich bewezen heeft onder meer dan 1000 klanten en die ook voor jou gaat werken. 


Deze workshop is voor jou wanneer je...

  • Steeds minder energie en voldoening uit je 'goede baan' haalt
  • Wilt ontdekken welk soort werk écht bij je past en hoe je dit binnen 12 maanden omzet naar inkomen & vrijheid als dienstverlenend ondernemer
  • Een kick-ass levensstijl voor jezelf wilt gaan creëren
  • Bereid bent aan jezelf te werken en geen quick-fix zoekt

WAAR GAAN WE HET OVER HEBBEN?

WAT GA JE LEREN?

  • Hoe je aan een bedrijfsidee komt dat 100% past bij JOU, waar je energie en voldoening uit haalt en waar GEGARANDEERD klanten op zitten te wachten
  • De exacte strategie om op een veilige manier de transitie te maken vanuit je huidige baan naar een eigen bedrijf. ZONDER je inkomen op het spel te zetten
  • Hoe je dit voor elkaar gaat krijgen als je al een druk leven hebt, met een tijdsinvestering van 4 uur per week
  • De meest gemaakte (grote) denkfout, waardoor professionals zoals jij vaak gevangen blijven zitten in de 'gouden kooi' van hun baan, ook als ze daar steeds ongelukkiger van worden
  • Een simpele, weinig bekende methode om aan je eerste klanten te komen, ook al ga je iets heel nieuws doen en heb je geen netwerk
  • Wat je eigen knelpunten en mentale blokkades zijn die je tegenhouden en hoe je deze eindelijk herkent en oplost

MEDEWERKERS VAN OA DEZE ORGANISATIES HIELPEN WE SUCCESVOL MET EEN NIEUWE START

WORKSHOP ' VAN BAAN NAAR EIGEN BEDRIJF'

Met Bas Smeets van Maak Jouw Impact

Reserveer nu je plek
De workshop duurt ongeveer 2 uur

Prijs: €97 GRATIS

Waar: Online via Zoom, vanuit je eigen huis

Wanneer: Kies je datum hieronder!

VOLGENDE DATA NOG NIET BEKEND

Alternatief: Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Starttijd: 20:00

DATUM BINNENKORT ONLINE

Niet zeker dat jij dit kunt? Dan heb ik een verhaal voor je..

Ik heb nooit gedacht dat ik voor mezelf zou beginnen. We waren vroeger thuis geen ondernemersgezin en de mindset die ik meekreeg was het bekende 'niet zeuren, hard werken, sparen voor later'.

Dat is precies wat ik gedaan heb met een goede carrière in het internationale bedrijfsleven.

Goede banen, veel reizen, prima salaris, maar ik haalde er steeds minder energie uit. Ik werd gek van de interne politiek, miste de waardering en snakte naar de vrijheid om mijn eigen ding te kunnen doen.

Maar wat? En hoe? 9 Jaar lang bleef ik doormodderen. Ik was onzeker over mezelf en dacht niet dat er andere opties voor me waren om een zelfde soort inkomen te verdienen.

Totdat ik er helemaal klaar mee was. Ik was mezelf kwijt geraakt.

Wie ben ik eigenlijk? Wat doe ik hier? Wat wil ik? Hoe kan ik gewoon lekker leven met een gevoel van vrijheid terwijl ik iets zinvols doe met mijn tijd?

Ik investeerde heel veel in mijn persoonlijke ontwikkeling, verdiepte me in NLP, Hypnose, EFT, Mindfulness, het Sjamanisme en persoonlijk leiderschap om mezelf terug te vinden.

In 2010 startte ik mijn eerste bedrijf en besloot ik los te komen van het 'systeem'. Ik verdiepte me in alle aspecten van het ondernemerschap en bouwde een fantastisch team van 12 toppers om me heen. Inmiddels zijn we een gerenommeerde opleider met jaren ervaring.

Tegenwoordig geniet ik van het leven en ben ik ontzettend trots op de Impact die we maken op de honderden klanten die we elk jaar helpen om hetzelfde te doen.

En geloof me. Als ik het kan. Dan kun jij het ook.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe bereid ik me voor?
Je hoeft je niet voor te bereiden. Zorg voor een rustige plek en kom met een open mind, sta open om te leren, vooral voor nieuwe manieren en nieuwe methodes. Houd eventueel een notebook bij de hand om notities te maken.

Komt er een opname?
Nee, helaas komt er geen opname. We houden van live interactie met elkaar. Dus wanneer je geïnteresseerd bent, meld je aan en kom live naar de workshop.

Hoe weet ik zeker dat dit mijn tijd waard is?
Wanneer jij al maanden of jaren twijfelt over een carrièreswitch en wellicht iets voor jezelf gaan doen, dan is dit de allerbeste investering van je tijd die je maar kunt doen. Het is tijd voor verandering.

Moet ik actief deelnemen, kom ik aan het woord?
Er is zeker de optie om vragen te stellen en te discussiëren, maar dat hoeft niet. Je kunt ook gewoon luisteren en zelfstandig de opdrachten maken die je krijgt.