GRATIS 7-DAAGSE ABUNDANCE CHALLENGE

 

Herconditioneer in 7 dagen je oude overtuigingen over geld en overvloed, zodat je nu eindelijk stopt met jezelf saboteren bij het manifesteren van wat je écht wilt.


Ontvang 7 Dagen lang een transformerende video & Brainhack deep meditation sessie

Startdatum: 2 januari 2020

 

 

Onze uiterlijke wereld is een reflectie van onze innerlijke overtuigingen. De meesten van ons hebben echter niet de beste conditionering meekregen vanuit huis wanneer het gaat over geld en overvloed.

 

“Je moet hard werken voor je geld”

“Rijke mensen zijn allemaal graaiers en denken alleen aan zichzelf”

“Geld is slecht”

“Een dubbeltje wordt nooit een kwartje”

“Je moet tevreden zijn met wat je hebt”

 

Meestal zoeken we overvloed buiten onszelf in de vorm van werk met een goed salaris of een business idee waarmee we het helemaal gaan maken.

 

In de praktijk blijkt echter steeds weer dat wanneer je externe acties niet congruent zijn met je interne conditionering, er altijd wel iets gebeurt waardoor het niet gaat zoals je zou willen.

HOE GAAT HET VOELEN WANNEER JE VOLLEDIG VANUIT FLOW EN VERTROUWEN IN JEZELF JE PLANNEN DAADWERKELIJK GAAT OMZETTEN IN ACTIE, ZONDER AL DIE 'JA MAAR' EN 'WAT ALS' GEDACHTEN?

 

 

 

Deze challenge krijg je cadeau van Maak Jouw Impact / Bas Smeets.

 

Mijn visie en methode voor deze challenge heb ik gebaseerd op het jarenlang experimenteren met kennis op het gebied van NLP, Hypnose, Quantum Denken, Gedragspsychologie, Mindfulness, Lichaamsgericht- en ademwerk en het Sjamanisme.  Sinds 2010 hebben we met het Maak Jouw Impact Team al meer dan 30.000 mensen mogen inspireren en helpen om te ontdekken wat ze écht willen, te transformeren op mentaal, emotioneel & spiritueel vlak en hun passie om te zetten naar een inkomen. 

 

 

Copyright 2019 | Maak Jouw Impact | Privacyverklaring