Passion. Power. Presence. Profit

Hoe kunnen we jou helpen?

Bas

Oprichter

Fatima

Business Manager

Anneloes

CONTENT MANAGER

Elna

IMPACT COACH

Joyce

TEAM ASSISTENTE

Traject

‘VAN WERK NAAR PASSIE

Je werk geeft steeds minder voldoening, het roer moet om. Maar wat dan en hoe dan?

In dit traject creëer je helderheid over wie je echt bent en wat jouw unieke talenten & unieke bijdrage aan de wereld zijn.

Je overwint je twijfel, vergroot je mentale kracht en maakt een plan voor je ideale leven.

Er valt een last van je schouders, want na het traject weet je exact welke richting jij op wilt, of je dat in je huidige baan, een nieuwe baan of als ondernemer gaat doen en op welke manier.

Traject

‘VAN PASSIE NAAR INKOMEN

Je weet al heel goed wat je wilt en ook dat je voor jezelf wilt gaan starten, maar een idee is nog geen bedrijf.

In dit traject zet je jouw passie, jouw unieke bijdrage om naar een gevalideerd business concept waar klanten ook echt op zitten te wachten.

Je leert alle sales, marketing, organisatorische & implementatieskills voor startende ondernemers die een verschil willen maken in hun eigen leven en dat van hun klanten.

 

Coaching

‘TRANSFORMATIEWEEK’

Loop je steeds weer vast op hetzelfde thema in je leven?

Tijdens de transformatieweek heb je 3 individuele coaching sessies met Bas om de grootste blokkade in jezelf met de onderliggende patronen te identificeren en op te lossen

Dit is voor jou wanneer je snel door een oud patroon wilt breken, uit je mentale gevangenis wilt ontsnappen en je capaciteit om om te gaan met de onzekerheid van het leven wilt vergroten.

Retreat

‘BUSINESS RETREAT TENERIFE

4 Dagen lang samen met een kleine groep deelnemers en ons team werken aan jezelf EN je business concept en plan voor de komende maanden op een droomlocatie?

Dit is een unieke reis voor startende ondernemers (minder dan 1 jaar bezig) of wanneer je binnen 3 maanden echt gaat starten.

Ondernemen begint bij jezelf, daarom combineren we het business stuk met een flinke portie persoonlijke ontwikkeling, zodat jij als nieuwe ondernemer ook helemaal in je eigen kracht staat en je door niets meer laat tegenhouden.

Contact

Heb je een vraag, als particulier of bedrijf?

Neem contact met ons op.

Onze missie

Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Makers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een verschil in de wereld te gaan maken.

 

Impact-makers zoals 

eBook Downloaders

Videotraining deelnemers

Deelnemers NU in traject

Gemiddelde Klantbeoordeling

Enkele van onze opdrachtgevers

Pin It on Pinterest